Kies voor Kwaliteit en Duurzaamheid: Prefab of Traditioneel, De Aanbouw Expert Maakt Het Mogelijk.

 1. Vraag vrijblijvend een offerte aan
 2. Wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken
 3. Kies uit onze diensten: prefab aanbouw, maatwerk traditionele aanbouw, dakopbouw of dakkapellen. Ontvang snel een op maat gemaakte offerte!

WAT KOST EEN AANBOUW? BEREKEN ZELF DE KOSTEN VOOR UW AANBOUW!

Bereken hier uw toekomstige aanbouw of dakkapel!

Bereken hier uw toekomstige aanbouw!

Bereken hier uw toekomstige dakkapel!

Dé aannemer voor aanbouw in Nederland

Wanneer u meer ruimte in uw woning wilt, heeft u een aannemer nodig die gespecialiseerd is in aanbouw! Er zijn er veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een aanbouw, uitbouw, dakopbouw, prefab aanbouw en nog veel meer. Er is altijd wel een vorm die past bij uw woning, wensen en leefstijl. De Aanbouw Expert is uw aannemer die zowel in heel Nederland voor u klaarstaat!

Het vergroten van een woning kan op verschillende manieren. Met een woningaanbouw kunt u bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of badkamer vergroten. Een serre aanbouw, uitbouw met een garage, dakkapel of dakopbouw is ook een mogelijkheid. En wat dacht u van een speelkamer voor de kinderen of een mooie werkkamer op maat? Door de woning te vergroten, wordt niet alleen het oppervlak van de woning groter; u vergroot er ook uw woongenot mee. De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van diverse soorten moderne aanbouwen.

Wilt u op de bovenste etage extra ruimte? Met een dakkapel kan dit gerealiseerd worden! Een dakkapel zorgt voor extra ruimte op uw bovenetage, waardoor u eenvoudig een extra slaapkamer of werkkamer creëert. U kunt ook kiezen voor een aanbouw op de begane grond om uw leefruimte te vergroten. Een dakkapel zorgt bovendien voor veel extra lichtinval, en deze aanbouw kan gecombineerd worden met een terras of balkon, waardoor u zowel binnen als buiten uw leefruimte vergroot.

Een andere populaire manier om uw woning te vergroten, is door een dakopbouw te plaatsen. Waar bij een dakkapel altijd op een schuin dak geplaatst wordt, kan een dakopbouw op ieder dak geplaatst worden. Soms wordt de nok van het dak hierdoor verhoogt. Een dakopbouw kan in sommige gevallen ook voor een extra verdieping voor uw huis zorgen. Bovendien zorgt een dakopbouw voor een waardevergroting van uw woning en de aanblik van uw woning wordt mooier. De Aanbouw Expert realiseert uw aanbouw in elke stad, in heel Nederland.

Aanbouw

De aanbouwexpert

Op de website van De Aanbouwexpert kunt u zelf tot in detail berekenen hoeveel uw aanbouw gaat kosten. Bereken nu de kosten voor uw nieuwe aanbouw!

Dakkapel

Picture 496

Door het laten plaatsen van een dakkapel zal er meer licht en ruimte worden gecreëerd op uw zolder en kunt u deze bijvoorbeeld inrichten als slaapkamer.

Dakopbouw

De-Aanbouw-Expert-12

Een dakopbouw kan u wel 33% meer woonoppervlakte bezorgen in uw woning. Vraag nu een gratis offerte aan op onze website voor uw eigen dakopbouw!

WORDT U ONZE NIEUWSTE COLLEGA? BEKIJK ONZE VACATURE!

Aanbouw aan huis laten plaatsen

Overweegt u een moderne aanbouw aan uw woning te plaatsen, dan kan de Aanbouw Expert u van dienst zijn. Wij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Wij komen graag bij u kijken en kunnen u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen voor een aanbouw aan uw huis. Er geldt tegenwoordig een vrijstelling van vergunningen voor aanbouwen tot 4 meter diepte (voorheen 2,5 meter). U kunt derhalve bijvoorbeeld 5 meter breed, 4 meter diep en 4 meter hoog vergunningsvrij bouwen. Een moderne aanbouw aan uw huis levert direct een hoop extra functionele vierkante meters op op en vaak verdubbelt u hiermee direct het bruikbare oppervlakte van bijvoorbeeld de woonkamer. Wij verzorgen graag de benodigde bouwtekeningen en maken samen met u de benodigde berekeningen voor een moderne aanbouw voor uw woning. De Aanbouw Expert biedt naast een keuze uit een groot aantal modellen voor een aanbouw ook het bouwen van een moderne aanbouw op maat. Ook op het gebied van materialen heeft u een grote keuze: hout, glas, steen en combinaties van deze materialen. Kies uit eenvoudige en zeer betaalbare modellen, moderne aanbouwen en uit allerlei extra mogelijkheden zoals schuifdeuren, zonnepanelen, een groendak, extra isolatie of lichtstraten.

Aanbouw aan huis

Zit u er over te denken om uw woning uit te bouwen met een aanbouw aan huis? Dan kunt u een aanbouw van uw woning nu tot vier meter uitbouwen zónder dat u een vergunning nodig hebt. Voorheen was dit 2,5 meter. De overheid wil zo eigen initiatief stimuleren. Wilt u geen uitbouw, maar een schuur? Dat kan ook en voortaan zelfs zonder omgevingsvergunning! Ook voor een dakkapel hoeft u niet meer langs de gemeente.

 

De drie meest opvallende wijzigingen betreffen:

 1. Het uitbreiden van de grens van 2,5 naar 4 meter om aan te bouwen aan de oorspronkelijke achtergevel en te verhogen van 4 meter naar 5 meter hoog.
 2. Het totaal op te richten oppervlak voor vergunningsvrije ( en vergunde) bouwwerken tot maximaal 100 m², mits 50% van het perceel onbebouwd blijft.
 3. Een toename van de maximale bouwhoogte van 3 naar 5 meter voor een bijgebouw met een kap (buiten de 4 meter grens).

BENIEUWD NAAR DE OPTIES VOOR UW AANBOUW, UITBOUW OF OPBOUW?

Eén aannemer, verschillende mogelijkheden

Bij De Aanbouw Expert kiest u uit een groot aantal mogelijkheden en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig model: twee zijwanden en een dak. De Aanbouw expert biedt ook bij eenvoudige modellen van de woningaanbouw allerlei extra’s zoals een groendak of dakramen. U kunt ook kiezen voor moderne aanbouwen, een aanbouw met keuken, een aanbouw geheel gemaakt van hout of juist van glas, een aanbouw met een schuin dak, met grote schuifdeuren of zelfs voor een goedkope prefab aanbouw. Wilt u een aanbouw laten maken helemaal naar uw wensen dan is dat ook geen probleem. Wij werken samen met architecten die uw aanbouw volledig naar wens ontwerpen en dat tegen zeer gunstige tarieven. Wilt u zonnepanelen, een uitbouw met groendak, lichtstraten of met extra isolatie? Alles is mogelijk bij de Aanbouw expert. Natuurlijk helpen wij u graag met het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

 

Aanbouw kosten

Wilt u een aanbouw aan uw huis in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of andere plaats, dan bent u bij de Aanbouw Expert aan het juiste adres. Wij werken tegen zeer concurrerende tarieven. Op onze website kunt u gebruik maken van een handige tool waarmee u zelf heel eenvoudig de kosten van een aanbouw kunt berekenen. Vul de gevraagde gegevens online in en u krijgt direct een overzicht van de kosten. Vervolgens maakt u een afspraak met de Aanbouw Expert en komen wij bij u thuis kijken. Samen nemen wij uw wensen door en kijken wij of u extra kosten kunt verwachten, bijvoorbeeld omdat er moet worden geheid. U krijgt altijd een gedetailleerde offerte en na acceptatie beginnen wij snel aan de werkzaamheden zodat wij uw aanbouw snel kunnen realiseren.

 

De Aanbouw Expert: de aannemer in Den Haag en ver daarbuiten

De Aanbouw Expert is gevestigd nabij Den Haag en realiseert in heel Nederland aanbouwen voor woningen. U vindt de Aanbouw Expert in elke stad, door héél Nederland. Wij maken hiervoor gebruik van een uniek franchiseconcept waarbij gedreven ondernemers uit heel Nederland werken volgens de succesformule van de Aanbouw Expert. Een succesformule die haar kracht heeft bewezen door ruim 10 jaar naar tevredenheid van onze klanten de mooiste aanbouwen te realiseren. Ons team van toegewijde bouwvakkers levert topkwaliteit stukadoorswerk, schilderwerk, spuitwerk, behangwerk en meer. Ons doel is het realiseren van aanbouwen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met oog voor detail en aandacht voor de klant.

AANBOUW, UITBOUW TOT OPBOUW. PREFAB OF MAATWERK. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Nieuw in ons blog

Word jij de nieuwe aanbouw expert? Schrijf je direct in!

Ben jij iemand die van bouwen houdt? En voel je je het prettigst als zelfstandig ondernemer in de bouw? Vind je het geweldig klanten blij te maken met de realisatie van bijvoorbeeld een prachtige aanbouw? Dan is De Aanbouw Expert perfect voor jou! Schrijf je…

Traditionele aanbouw of prefab aanbouw kiezen?

Wanneer een nieuw gedeelte aan bestaande bouw wordt gebouwd, dan wordt gesproken over een aanbouw of uitbouw. Er zijn verschillende manieren waarop deze aanbouw gedaan kan worden. Zo is er de traditionele vorm zoals die al vele jaren wordt toegepast. Daarnaast is er een optie…

De fundering voor je Aanbouw

Waar bestaat een fundering uit? Een aanbouw moet stevig en stabiel zijn. Hierin is een zeer belangrijke rol weggelegd voor de fundering. Dit wordt in sommige gevallen weleens onderschat. Dit kan flinke gevolgen hebben. Om die reden is het dus ook goed om te weten…

WORD JIJ ONZE NIEUWE AANBOUW EXPERT?

Groendak & Regenwater

Leven met wat de natuur te bieden heeft is prettiger en goedkoper. Een groendak ziet er niet alleen leuk uit, maar bespaart u ook energie omdat uw dak beter is geïsoleerd. Regenwater kan worden opgevangen om uw toiletten mee door te spoelen en de planten te bewateren. De Aanbouw Expert informeert u graag meer over de voordelen en mogelijkheden voor u!

Zuinig met Energie

Moest u dit jaar weer bijbetalen op de stroomrekening? Met een paar eenvoudige ingrepen kunnen wij uw huis beter isoleren en comfortabeler maken. De Aanbouw Expert onderzoekt graag voor u hoe en waar er te besparen valt. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat en een indicatie van wanneer u uw investering heeft terugverdiend.

Zonnepanelen-en boilers

Naast besparen kunt u er ook voor kiezen de kracht van de zon te benutten om elektriciteit op te wekken en uw water te verwarmen. De Aanbouw Expert komt graag een keertje langs om uw specifieke mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij rekenen uit hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en hoeveel dat zal kosten. Voor u het weet hoeft u nooit meer een energierekening te betalen!

Duurzame Materialen

De Aanbouw Expert werkt graag met betrouwbare en milieuvriendelijke materialen. Dat is niet alleen goed voor u en uw kinderen maar ook het milieu. Wat u ook door ons laat maken wij zorgen ervoor dat onze materialen voldoen aan alle normen en keurmerken. En wij zullen altijd de duurzame en verstandige materialen kiezen. Meer weten? Wij informeren u graag verder.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Neem contact op om een aanbouw te laten plaatsen

Denkt u erover om een aanbouw te laten plaatsen? Wij adviseren u graag en helpen u graag verder. Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

  Uw keuze:

  Kies uw model:

  * verplichte velden

  Call Now Button