Dakkapel laten plaatsen

Een prefab dakkapel kan binnen één dag worden geplaatst. Het is afhankelijk van de afwerking of ook alles in één dag kan worden opgeleverd. Wanneer er binnen nog meerwerk moet worden gedaan, zoals stucken, elektra of een trap plaatsen, moet u rekening houden met één of meerdere dagen extra. Een dakkapel samen plaatsen met de buren, of met een hele straat, kan al snel voordeel opleveren. Alleen al het huren van de kraan levert hier een voordeel op.

Voordelen prefab dakkapel

 • Binnen één dag geplaatst
 • Nauwelijks afval
 • Geen bouwoverlast in huis
 • Snel water- en winddicht
 • Voordelige prijs dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde

Dakkapel

dakkapel plaatsen

Laat een dakkapel plaatsen door De Aanbouw Expert. Voordelig, vakkundig en snel geplaatst.  Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opbouw

Prefab dakopbouw

Een opbouw bestaat in meerdere variaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees meer over de mogelijkheden bij een dakopbouw.

Aanbouw

aanbouw berekenen

Met een aanbouw en opbouw ontstaat meer ruimte, licht en stijgt de woningwaarde. Bereken hier zelf de kosten voor een aanbouw.

Prefab dakkapel of traditionele bouw?

De keuze voor een prefab dakkapel of een dakkapel die op de traditionele manier wordt gebouwd is afhankelijk van verschillende factoren. Laat je vooral goed informeren over de mogelijkheden. Bij traditionele bouw is veel meer mogelijk, maar de bouwtijd is langer en het is duurder. Er wordt ter plekke gewerkt, dus is er meer overlast, ook voor de buren. Ook bij traditionele bouw wordt het dak zo snel mogelijk water- en winddicht gemaakt, dat kan op verschillende manieren. Traditionele bouw van een dakkapel kan volledig in de stijl van het huis worden afgewerkt en heeft niet te maken met vaste maten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte; mail ons, of bel 070-7370335.

Schuin of plat dak?

Een dakkapel voor een schuin dak is natuurlijk bekend, maar het is ook mogelijk om een prefab dakkapel op een plat dak te laten plaatsen. In dit geval spreken we van een dakopbouw. U creëert hiermee een compleet nieuwe etage. Op een plat dak wordt haast altijd gekozen voor prefab, omdat dit minder zwaar is.

Kunststof, hout of polyester?

Een standaard kunststof prefab dakkapel heeft over het algemeen een houten constructie, terwijl een polyester dakkapel volledig uit kunststof onderdelen bestaat. Beide soorten prefab dakkapellen geven een goede isolatie en zijn gemakkelijk in onderhoud. Een houten dakkapel kan ook als prefab worden geleverd. In de fabriek wordt de dakkapel onder ideale omstandigheden gemaakt, waarna hij vakkundig wordt geplaatst. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk.

Dakkapel laten plaatsen? Vraag vrijblijvende een offerte!

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor een prefab dakkapel zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en de grootte. De gemiddelde prijs voor een prefab dakkapel (casco opbouw) is € 1.250,- tot € 1.750,- per m2. Voor dit bedrag heeft u een water- en winddichte opbouw, zonder afwerking. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel of andere uitbouw en voor renovatie of reparatie van uw opbouw kunnen wij u helpen. Wij bieden service in heel Nederland. Bekijk hier meer over de prijzen van een prefab dakkapelopbouw en mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert.

Verstuur ons het onderstaande formulier en wij nemen spoedig contact met u op. Voor vragen kunt u direct bellen met 070-7370335.


  Uw keuze:
  Kies uw model:  * verplichte velden

  Call Now Button