Houten aanbouw voor uw huis

Wilt u een aanbouw aan uw huis laten bouwen voor extra ruimte? Een speelruimte voor de kinderen, een rustige plek om te lezen of muziek te luisteren? In een houten aanbouw kunt u ook een eettafel plaatsen zodat u gasten kunt ontvangen in een intieme sfeer. Kortom, met een aanbouw, van hout of van glas kunt u vele kanten op. Een houten aanbouw vindt u bij de Aanbouw Expert in Den Haag. Wij leveren in een groot deel van Nederland, zowel houten en glazen aanbouwen als dakkapellen. De aanbouw specialist overlegt samen met u welke aanbouw het beste bij uw wensen past en komt bij u thuis kijken wat de mogelijkheden zijn. Of u nu in Amsterdam, in Rotterdam of in Utrecht woont, of in kleinere gemeenten of dorpen, wij komen naar u toe.

 

Soorten houten aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-1U kunt kiezen voor een volledige houten aanbouw al dan niet met schuifdeuren van glas of een combinatie van materialen waarin hout de hoofdrol speelt. Er zijn legio mogelijkheden voor een houten aanbouw, kijk eens op de website van de Aanbouw Expert. Naast de vele verschillende modellen waaruit u kunt kiezen kunt u ook een houten aanbouw laten ontwerpen die helemaal is afgestemd op uw wensen en eisen. De aanbouw kan in de werkplaats worden gemaakt waarna wij deze komen plaatsen of wij bouwen de aanbouw ter plekke voor u op. Natuurlijk houden we uw huis zo netjes mogelijk tijdens de verbouwing. Wij werken samen met een architect waardoor u eventueel ook andere delen van uw woning kunt laten renoveren of naast een aanbouw ook een dakkapel wilt laten plaatsen.

Als u wilt weten wat een houten aanbouw of andere uitbouw aan de woning kost dan kunt u op de website van Aanbouw Expert
online uw gegevens invoeren waarna u een offerte krijgt. De prijs zal u meevallen want de Aanbouw Expert werkt met concurrerende prijzen.

 

Houten of glazen aanbouw?

 

De keuze voor een aanbouw aan de woning zal afhangen van uw smaak en de bestemming van de De-Aanbouw-Expert-17aanbouw. Als u voor glas kiest dan heeft dit als voordeel dat het vele extra zonlicht zorgt voor warmte in huis en daarmee uw energierekening omlaag gaat. Een houten aanbouw oogt warm en u heeft geen last van inkijk. Neem gerust contact op met de aanbouw specialist van Aanbouw Expert voor advies op maat.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button