Dakopbouw kosten: Wat kost een dakopbouw?

Dit is de meest gestelde vraag die bij ons binnenkomt. Gemiddeld kost een dakopbouw € 1.250,- tot € 1.750,- per m2 bij een casco prefab opbouw. De prijzen kunnen per type opbouw enorm variëren. Het moeilijke is om daar een goed antwoord op te geven. De prijsstelling is afhankelijk van een groot aantal variabelen, vraagstukken en wensen. Denk hierbij aan aan de volgende vragen:

  • Wat voor type dakopbouw moet er worden geplaatst?
  • Hoeveel m2 is het oppervlakte?
  • Wat zijn de wensen voor de afwerking?
  • Van welk materiaal is de opbouw: steen, hout of ander materiaal?

Wat nog meer van belang is, is de complexiteit van de opbouw. Is s het mogelijk om een standaard dakopbouw te plaatsen, of is het maatwerk? Dit heeft allemaal invloed op de prijs. Ook een prefab opbouw (etage of dakkapel) moeten soms worden aangepast. Dit brengt extra kosten met zich mee. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen op maat en ontvang een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht via het contactformulier of bel 070-7370335.

Meer weten over opbouw kosten? Vraag vrijblijvende een offerte!

Dakkapel

dakkapel plaatsen

Een dakkapel wordt geplaatst op een schuin dak. Hierdoor ontstaat meer woonruimte en licht in uw woonruimte. Vraag nu een offerte aan.

Opbouw

Prefab dakopbouw

Meer ruimte met een etage opbouw op een plat dak. Creëer aanzienlijk meer ruimte, te gebruiken als slaapkamer of werkruimte. Lees meer over een opbouw.

Aanbouw

aanbouw berekenen

Wilt u een opbouw of een aanbouw? Denk hierbij aan een garage, kelder of het vergroten van uw woonruimte. Bereken hier de kosten voor een aanbouw.

Lage kosten met een prefab opbouw

De Aanbouw Expert werkt met kwalitatief goed materiaal, maar hanteert scherpe prijzen. Over het algemeen kun je voordelig en snel een prefab opbouw plaatsen, omdat de constructie licht is en er meestal geen extra versteviging aan de fundering nodig is. Een dakkapel of extra verdieping kan dan vaak in één dag worden geplaatst.

Dakkapel of extra verdieping

Hoe voordelig is de opbouw die je kiest? Wanneer je de opbouw of dakkapel casco laat plaatsen en de afwerking zelf doet, ben je natuurlijk een stuk voordeliger uit dan wanneer wij dat voor je doen.

Materialen en afwerking

Maar ook een maatwerk opbouw kan voordelig worden gezet, houtskeletbouw is bijvoorbeeld ook niet heel zwaar. Er kan dan ook een afwerking met steenstrips worden gedaan om het gewicht beperkt te houden. Elke extra optie, zoals een puntdak, dakpannen, speciale ramen en dergelijke, zorgen voor een hogere prijs.

Prijsopgave op maat

prefab opbouw casco geplaatst kost gemiddeld € 1.250,- tot € 1.750,- per m2. Voor dit bedrag heb je een water- en winddichte opbouw, zonder afwerking. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel of andere uitbouw / aanbouw en voor renovatie of reparatie van uw pand kunnen wij u helpen. Wij bieden service in heel Nederland. Door het laten plaatsen van een dakkapel of een dakopbouw zal er meer licht en ruimte worden gecreëerd op uw zolder/verdieping. Hierdoor is er de mogelijkheid om de ruimte bijvoorbeeld als volwaardige hobbykamer, werkkamer of slaapkamer te gebruiken. Een etage opbouw en dakkapel kan op maat worden gemaakt en u kunt kiezen uit verschillende materialen en modellen. Ook voor renovatie of reparatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert.

Verstuur ons het onderstaande formulier en wij nemen spoedig contact met u op. Voor vragen kunt u direct bellen met 070-7370335.


    Uw keuze:    * verplichte velden

    Call Now Button