Dakopbouw plaatsen

Zit u eraan te denken om een dakopbouw te laten plaatsen? Misschien een dakkapel of zelfs een hele verdieping erbij? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Zo is dit vrijwel altijd maatwerk, maar zijn er ook prefab mogelijkheden. De verschillende soorten hebben allemaal iets gemeen: u kunt ervoor terecht bij De Aanbouw Expert. Wij zijn gespecialiseerd in dakopbouw en verzorgen het proces van advies en ontwerp tot uitvoering.

Duurzaam

Door uw aanbouw efficiënt en doordacht te bouwen, kunnen wij zuiniger omgaan met materialen, sneller bouwen en een hogere kwaliteit leveren

Levenslange funderingen

Doordat de funderingen van De Aanbouw Expert niet van staal zijn gemaakt gaan ze levenslang mee

Maatwerk

Wij denken met u mee en kijken naar uw behoeften. Als Prefab niet bij uw wensen past kijken wij verder met maatwerk oplossingen

Naar welk soort opbouw bent u op zoek?

Dakopbouw op een plat dak

Verdieping bijbouwen op een bestaande woning

Dakopbouw op uw garage

Prefab dakopbouw

U kunt ook kiezen voor een prefab dakopbouw. Dit wordt niet voor niets steeds populairder. De kwaliteit van prefab wordt dan ook steeds beter en daarnaast heeft het verschillende voordelen. Zo is de bouwtijd erg kort en liggen de kosten een stuk lager dan bij een op maat gemaakte dakopbouw. De aangeleverde onderdelen kunnen ook compleet met elektra en beglazing worden aangeleverd, waardoor het alleen nog maar gezet hoeft te worden. Doordat de constructie ook erg licht is, is er geen zware fundering nodig. Daarnaast staat de prijs van een prefab dakopbouw altijd vast, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

De Aanbouw Expert werkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal én hanteert scherpe prijzen. Over het algemeen kunt u voordelig en snel een prefab opbouw plaatsen, omdat de constructie licht is en er meestal geen extra versteviging aan de fundering nodig is. Een dakkapel of extra verdieping kan dan vaak in één dag worden geplaatst.

Vraag gemakkelijk een offerte aan

  Uw keuze:

  Onze werkwijze in het kort

  1. U krijgt een offerte op maat
  2. Na goedkeuring van de offerte starten wij gelijk met de werkzaamheden
  3. Wij plannen alles samen met u door
  4. Wij bouwen bij u thuis of in de fabriek
  5. Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast
  6. Wij werken alles netjes af en ruimen op.

  Wat Daniël van der Voort van ons vindt

  Ik kan De Aanbouw expert zeker aanraden, ze zijn betrouwbaar, vakkundig en goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ook de samenwerking verliep uitstekend.

  Ook tijdens de bouw kon ik nog aanpassingen doorgeven, alles was bespreekbaar.
  Alle vaklui die door De Aanbouwexpert werden ingezet waren erg vriendelijk, netjes en vakkundig!

  Benieuwd naar de kosten?

  Bekijk onze waardering op WWWAAR.NL

  Kosten dakopbouw

  Dit is de meest gestelde vraag die bij ons binnenkomt. Gemiddeld kost een dakopbouw €2.150,- tot €2.750,- per m2 bij een casco prefab opbouw. De prijzen kunnen per type opbouw enorm variëren. De prijsstelling is afhankelijk van een groot aantal variabelen, vraagstukken en wensen. Denk hierbij aan aan de volgende vragen:

   

  • Wat voor type dakopbouw moet er worden geplaatst?
  • Hoeveel m2 is het oppervlakte?
  • Wat zijn de wensen voor de afwerking?
  • Van welk materiaal is de opbouw: steen, hout of ander materiaal?

   

  Wat ook van belang is, is de complexiteit van de opbouw. Is het mogelijk om een standaard dakopbouw te plaatsen, of is het maatwerk? Dit heeft allemaal invloed op de prijs. Ook een prefabopbouw (etage of dakkapel) moeten soms worden aangepast. Dit brengt extra kosten met zich mee. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen op maat en ontvang een vrijblijvende offerte.

  Vraag gemakkelijk een offerte aan

   Uw keuze:

   Toch liever een dakkapel?

   Meest gestelde vragen

   Dakkapel of extra verdieping?

   Hoe voordelig is de opbouw die u kiest? Wanneer u de opbouw of dakkapel casco laat plaatsen en de afwerking zelf doet, bent u natuurlijk voordeliger uit dan wanneer wij dat voor u doen.

   Wat zijn de voordelen van een maatwerk opbouw in termen van materialen en afwerking?

   Een maatwerk opbouw kan zeer voordelig worden geplaatst, houtskeletbouw is bijvoorbeeld ook niet zwaar. Er kan dan ook een afwerking met steenstrips worden gekozen, om het gewicht beperkt te houden. Elke extra optie, zoals een puntdak, dakpannen, speciale ramen en dergelijke, zorgen voor een hogere prijs.

   Waar moet u aan denken bij prefab prijzen en prijsopgave op maat?

   Een prefab opbouw casco geplaatst, kost gemiddeld € 2.150,- tot € 2.750,- per m2. Voor dit bedrag heeft u een water- en winddichte opbouw, zonder afwerking. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel of andere uitbouw / aanbouw en voor renovatie of reparatie van uw pand kunnen wij u helpen. Aangezien niet één dakkapel of dakopbouw hetzelfde is, maken wij hiervoor een prijsopgave op maat. De keuze in materialen en afwerkingen zijn hierbij mede bepalend voor de totaalprijs.

   Nog vragen? Wij helpen u graag verder

    Droomt u van meer ruimte? Maak het waar!

    Dakopbouw op een plat dak

    Wanneer u het gevoel heeft dat u meer ruimte nodig heeft in huis, kan een dakopbouw de oplossing zijn. Het zorgt al snel voor 30% meer ruimte in huis! Wanneer u een plat dak heeft, zal het bouwen een stuk makkelijker gaan dan bij een hellend dak. Vaak wordt een dakopbouw op een plat dak gebruikt als extra slaapkamer, ideaal wanneer u bijvoorbeeld in verwachting bent en u ruimte voor een kinderkamer tekort komt. Daarnaast wordt er ook vaak een dakopbouw op een garage gezet, omdat deze natuurlijk ook vaak een plat dak heeft. Zo kunt u makkelijk een kamer bijbouwen, gewoon op een plat dak.

    Verdieping bijbouwen op een bestaande woning

    Wanneer u graag een ruimere woning zou willen maar liever niet gaat verhuizen, is het een goede optie om een verdieping bij te bouwen op uw bestaande woning. Zo ontstaat er genoeg nieuwe ruimte voor bijvoorbeeld een zolder of voor nieuwe slaapkamers. Het is belangrijk om een goede afweging te maken. Als het u alleen gaat om extra ruimte in huis maar niet wilt verhuizen, is een verdieping bijbouwen een slimme keuze. Dit is natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuw huis kopen! Wanneer u graag een extra verdieping wilt bijbouwen, moet er in veel gevallen wel een vergunning aangevraagd worden. Of dat in uw omgeving ook zo is, kunt u controleren bij uw gemeente. Wij helpen u daar graag bij.

    Dakopbouw op uw garage

    Heeft u op uw woning een hellend dak en een garage met een plat dak? Dan kunt u er ook voor kiezen om een dakopbouw op uw garage te laten zetten. Dit is handig wanneer u een inpandige garage hebt, zo kunt u zonder naar buiten te hoeven naar uw nieuwe verdieping toe. Vaak wordt een dakopbouw op de garage gebruikt als extra bergingsruimte. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld van uw bestaande zolder al slaapkamers gemaakt hebt. Heeft u veel spullen in huis? Daar is een opbouw op de garage een uitstekende oplossing voor. Van aanbouw tot op- en uitbouw en van prefab tot maatwerk. Wij helpen u graag!

    Houten dakopbouw

    Een veelvoorkomende keuze wanneer het gaat om een dakopbouw, is de houten variant. Een houten dakopbouw heeft een authentieke en karakteristieke uitstraling en is doorgaans ook goedkoper dan een dakopbouw van kunststof. Een dakopbouw met houtskelet is volledig op maat te maken, wat zeker een voordeel kan zijn wanneer uw woning bijvoorbeeld afwijkende maten heeft. Voor een opbouw op een plat dak is een houtskelet zeker een goede optie. Deze soort dakopbouw leent zich perfect voor een garage, bijvoorbeeld, omdat een garage altijd een plat dak heeft. Bovendien is een dergelijke dakopbouw snel op een garage geplaatst en indien u gaat verhuizen, is deze dakopbouw weer makkelijk van de garage te verwijderen.

    Vraag gemakkelijk een offerte aan

     Uw keuze:

     Offerte aanvragen

     Vraag gemakkelijk een offerte aan

      Uw keuze:

      Call Now Button