Zuinig met Energie


Energie besparen is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Want door minder te stoken produceert u minder CO2 en heeft u een lagere belasting op het milieu. Allemaal goed dus! Maar hoe kunt u meer energie besparen in uw woning? De Aanbouw Expert & ZeroLogic leggen het u graag uit.

 

Vooral in woningen van 20 jaar en ouder valt er veel te winnen. Uw spouwmuren en dak kunnen extra geïsoleerd worden, u kunt dubbel glas laten aanbrengen, u kunt alle luchtlekken dichten. En dat zijn slechts enkele bouwkundige oplossingen. Ook kunnen wij u adviseren met technische oplossingen om meer energie te besparen. Denk dan bijvoorbeeld aan een efficiëntere CV ketel, zuinigere verlichting of een betere temperatuurregeling.

 

Wilt u weten over hoe wij u kunnen helpen om ook meer op energie te besparen? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.

 

 

 

Hoogrendement Isolatieglas

 

Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas, en verbeteren uw comfort. Bovendien bespaart u ermee op uw stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel of hoog rendement glas al rendabel zijn. Daarnaast kan de subsidie op woningisolatie een handje helpen.
Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. Welke optie voor uw woning het meest geschikt is, en wat u daarmee bespaart aan energie(kosten), ontdekt u door ons uit te nodigen voor een gratis adviesgesprek.

 

Weet u niet welk soort (dubbel) glas uw woning heeft? Kijk dan naar de aanduiding in de afstandhouder tussen de glasplaten: HR, HR+ of HR++. Staat er geen aanduiding, dan gaat het om gewoon dubbelglas of HR glas van voor 1996. HR++ glas is iets duurder dan standaard dubbel glas, maar dit verschil verdient u binnen ruim twee jaar terug, omdat de energierekening omlaag gaat. Isolerend glas, met name HR++ glas, kan leiden tot condensvorming op koude vlakken in huis. U voorkomt dit door goede ventilatie via bijvoorbeeld ventilatieroosters, en de woning verder ook goed te isoleren.

 

Uw Investering Terugverdienen

 

Eerlijk is eerlijk, als u moet investeren om uw woning zuiniger te maken en uw verbruik te verminderen wilt u natuurlijk graag weten hoeveel dat zal kosten en hoe lang het zal duren omdat terug te verdienen. Tijdens een adviesgesprek berekenen wij u graag voor u hoeveel uw woningverbetering zal kosten en zullen wij ook kijken naar uw gemiddelde verbruik van gas, water en elektriciteit. Met deze informatie rekenen wij dan gelijk voor u uit hoeveel u op jaarbasis zult besparen en binnen hoeveel tijd u uw investering heeft terugverdiend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over energiebesparing of als u andere informatie wilt over onze diensten. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Call Now Button