Slaapkamer aanbouwen

 

Wie droomt er niet van, een extra slaapkamer in huis voor nog meer ruimte! Wanneer u ruimte tekort komt met uw huidige aantal slaapkamers, of extra leefruimte op de begane grond wilt creëren, is het aanbouwen van een slaapkamer een goed idee. De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in het aanbouwen van slaapkamers en voorziet u graag van advies.

Bij het aanbouwen van een slaapkamer dient u met verschillende aspecten rekening te houden. Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor een aanbouw. Blijkt een aanbouw toch te veel ruimte in beslag te nemen? Dan kan een uitbouw misschien een goed alternatief zijn.

De kosten spelen natuurlijk ook mee. Hoe groter de aanbouw, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Wilt u een speciale vorm in uw aanbouw, dan beïnvloedt dat de prijs. Daarbij speelt mee of dat u een prefab aanbouw wenst, of een aanbouw die op locatie gebouwd wordt. Tot slot dient de aanbouw nog ingericht te worden. Dit kan variëren van een nieuwe kleur op de muur tot compleet nieuw meubilair.

 

Prefab aanbouw slaapkamer

Tegenwoordig is het aanbouwen van een extra slaapkamer een stuk makkelijker te realiseren dan jaren geleden. Tegenwoordig kunt u voor een prefab aanbouw voor uw slaapkamer kiezen. Hierbij wordt de extra slaapkamer in de fabriek gebouwd en deze kan in zijn geheel verplaatst worden naar de gewenste locatie. Het voordeel van een prefab aanbouw is dat deze op zeer korte termijn, zelfs al binnen een week, te maken valt. Hierdoor blijven de kosten en het bouwafval beperkt, en kunt u snel genieten van uw nieuwe aanbouw!

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Slaapkamer uitbouwen of aanbouwen

  Het kan lastig zijn om te bepalen of u voor een uitbouw of aanbouw van een slaapkamer moet gaan. Wanneer u voldoende ruimte over heeft voor een aanbouw, is een aanbouw wellicht wenselijker. Dit heeft als voordeel dat de bestaande slaapkamer(s) ongemoeid blijven tijdens het bouwproces. Heeft u echter te weinig ruimte om een volledige slaapkamer te realiseren? Dan kan een uitbouw een uitkomst zijn. Hiermee wordt de oppervlakte van een bestaande slaapkamer vergroot. Beiden opties brengen uiteraard verschillende kostenplaatjes met zich mee. Hoe groter de uit- of aanbouw, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Daarnaast dient u ook rekening te houden met het aansluiten van elektra, de aanschaf van materialen (wat doorgaans de grootste kostenpost is), het aantal arbeidsuren om de bouw te realiseren en eventuele voorrijkosten. Het inrichten van de uit- of aanbouw brengt daarbij ook kosten met zich mee.

   

  Prefab aanbouw slaapkamer en badkamer

  Natuurlijk hoeft u er niet voor te kiezen om alleen een prefab aanbouw voor een slaapkamer te laten plaatsen. U kunt natuurlijk ook een prefab aanbouw van een slaapkamer en een badkamer laten plaatsen. Wanneer u immers al meerdere slaapkamers hebt en nog een prefab slaapkamer aan laat bouwen, kan het handig zijn om ook een extra badkamer te laten plaatsen. Wij kunnen u daar natuurlijk mee helpen, dus wanneer u een prefab aanbouw voor een slaapkamer en badkamer wilt, kunnen we hier een plan voor maken.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button