Slaapkamer aanbouwen

Wie droomt er niet van, een extra slaapkamer in huis voor nog meer ruimte! Wanneer u ruimte tekort komt met uw huidige aantal slaapkamers, of extra leefruimte op de begane grond wilt creëren, is het aanbouwen van een slaapkamer een goed idee. De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in het aanbouwen van slaapkamers en voorziet u graag van advies.

De aanbouw van een slaapkamer: hier moet u rekening mee houden

Bij het aanbouwen van een slaapkamer dient u met verschillende aspecten rekening te houden. Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor een aanbouw. Blijkt een aanbouw toch te veel ruimte in beslag te nemen? Dan kan een uitbouw misschien een goed alternatief zijn.

De kosten spelen natuurlijk ook mee. Hoe groter de aanbouw, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Wilt u een speciale vorm in uw aanbouw, dan beïnvloedt dat de prijs. Daarbij speelt tevens mee of dat u een prefab aanbouw wenst, of een aanbouw die op locatie gebouwd wordt. Tot slot dient de aanbouw nog ingericht te worden. Dit kan variëren van een nieuwe kleur op de muur compleet nieuw meubilair. 

Project11

Wilt u meer informatie ontvangen?

Prefab aanbouw slaapkamer

Tegenwoordig is het aanbouwen van een extra slaapkamer een stuk makkelijker te realiseren dan jaren geleden. Tegenwoordig kunt u voor een prefab aanbouw voor uw slaapkamer kiezen. Hierbij wordt de extra slaapkamer in de fabriek gebouwd en deze kan in zijn geheel verplaatst worden naar de gewenste locatie. Het voordeel van een prefab aanbouw is dat deze op zeer korte termijn, zelfs al binnen een week, te maken valt. Hierdoor blijven de kosten en het bouwafval beperkt, en kunt u snel genieten van uw nieuwe aanbouw!

hotel-room-1447201_640
bed-1575491_640

Bestaande slaapkamer uitbouwen of extra slaapkamer aanbouwen

Het kan lastig zijn om te bepalen of u voor een uitbouw of aanbouw van een slaapkamer moet gaan. Wanneer u voldoende ruimte over heeft voor een aanbouw, is een aanbouw wellicht wenselijker. Dit heeft als voordeel dat de bestaande slaapkamer(s) ongemoeid blijven tijdens het bouwproces. Heeft u echter te weinig ruimte om een volledige slaapkamer te realiseren? Dan kan een uitbouw een uitkomst zijn. Hiermee wordt de oppervlakte van een bestaande slaapkamer vergroot. Beiden opties brengen uiteraard verschillende kostenplaatjes met zich mee. Hoe groter de uit- of aanbouw, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Daarnaast dient u ook rekening te houden met het aansluiten van elektra, de aanschaf van materialen (wat doorgaans de grootste kostenpost is), het aantal arbeidsuren om de bouw te realiseren en eventuele voorrijkosten. Het inrichten van de uit- of aanbouw brengt daarbij ook kosten met zich mee.

Vraag een offerte aan voor de aanbouw van een slaapkamer

Wilt u meer informatie over het realiseren van een aanbouw van een slaapkamer? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op.


    Uw keuze:    * verplichte velden

    Call Now Button