test

Het Team

De Aanbouw Expert

De Aanbouw Expert is opgericht door Rob Broekman. Hij en zijn team van toegewijde bouwvakkers verlenen u graag hun uitgebreide service en leveren topkwaliteit werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, stukadoorwerk, behangen, spuitwerk en meer. Al vele jaren zet de Aanbouw Expert zich in om mooie en kwalitatieve aanbouwen, verbouwingen en renovaties te realiseren. Het werkgebied beslaat de gehele provincie Zuid-Holland.

 

De Aanbouw Expert heeft passie voor het vak, oog voor detail en aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. Van kleine renovatie tot gehele nieuwbouw, het team van experts van de Aanbouw Expert staat voor u klaar.

 

De werkwijze van De Aanbouw Expert is gericht op kwaliteit en duurzaamheid, lagere kosten en langere tevredenheid. De Aanbouw Expert geeft vooraf een complete kostenopgave met specificatie van werkwijze, planning en materialen. Tevens is voor de bouw een CAR-verzekering afgesloten om schade die tijdens de verbouwing zou kunnen ontstaan te vergoeden.

 

Wilt u meer informatie over werkwijze, tarieven of advies voor uw verbouwingsplannen, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Call Now Button