Serre aanbouw

Zit u eraan te denken om een serre te laten aanbouwen? Een goede keuze! Een serre biedt uw huis namelijk veel voordelen. Zo zorgt het ervoor dat u veel meer leefruimte krijgt, terwijl u toch niet het gevoel heeft dat u inlevert op uw tuin. Want wanneer u in de serre zit, lijkt het net alsof u in de tuin zit. Alleen dan lekker warm en droog! Denkt u er ook aan om een serre te laten aanbouwen? Neem dan contact op met De Aanbouw Expert!

Een serre laten aanbouwen aan huis: de mogelijkheden

De aanbouw van een serre kan in principe aan elk type huis, van rijtjeshuis tot vrijstaande villa. Voor de meeste serres heeft u geen vergunning nodig, maar controleer dit altijd bij de gemeente. In principe zijn er bij het aanbouwen van een serre twee opties, zoals eigenlijk bij iedere aanbouw het geval is. U kunt kiezen voor een op maat gemaakte, luxe serre of voor een prefab serre. Prefab serres worden in de fabriek al volledig gemaakt in de meest voorkomende maten. De kwaliteit en de uitstraling hiervan wordt ook steeds beter, waardoor dit vaak een goede én goedkope optie is. 

Interieur,_zicht_op_de_serre_van_de_pastorie_-_Zuidhorn_-_20414415_-_RCE

Wilt u meer informatie ontvangen?

Een luxe, moderne glazen serre aanbouwen

Gaat u niet voor standaard en prefab maar wilt u echt een eyecatcher aan uw huis laten aanbouwen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor een serre op maat. Vaak wordt er dan gekozen voor een luxe, moderne glazen serre die de waarde van de woning flink kan verhogen. Wanneer u kiest voor een glazen serre wordt deze geheel op maat gemaakt en kunt u er natuurlijk alles van maken wat u wil. Daarbij moet u er wel rekening mee houden dat de kosten van een op maat gemaakte glazen serre natuurlijk wat hoger liggen dan bij een standaard prefab serre.

20120116_34
Prefab serre

Wat zijn de kosten van een serre?

De kosten van een serre kunnen natuurlijk heel erg uiteen lopen; u kunt het zo duur of goedkoop maken als u zelf wil. Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte serre, dan liggen de kosten al snel tussen de 15.000 en 20.000 euro. Wanneer u kiest voor een prefab serre, liggen de kosten eerder tussen de 7.000 en 15.000 euro. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van alle extra’s die u erbij zou willen. Denk daarbij aan zonwering, vloer/laminaat, airco/verwarming, schuifpui etcetera. 

Offerte aanvragen voor een serre

Wilt u graag weten wat de specifieke kosten van een serre bij u aan huis gaan zijn? Dan kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en maken dan een offerte op maat, zodat u een duidelijke raming van de kosten hebt. Neem voor meer informatie contact met ons op!


    Uw keuze:    * verplichte velden

    Call Now Button