Onze aanbouwopties

Bij De Aanbouw Expert zijn er verschillende mogelijkheden voor een aanbouw, opbouw of uitbouw. Wilt u bijvoorbeeld graag een dakkapel of een hele nieuwe verdieping? OF zit u meer te denken aan een mooie serre die zorgt voor meer ruimte in huis. Is een stijlvolle erker de oplossing voor uw woonprobleem of gaat u uw spullen opslaan in een nieuwe kelder? Bekijk hier welke opties er allemaal zijn en neem gerust contact op voor meer informatie!

Serre

Prefab serre

Een serre biedt veel voordelen voor uw huis, het zorgt voor meer leefruimte terwijl u niet het gevoel krijgt dat u inlevert op uw tuin.

Bijkeuken

Bijkeuken_2

Een bijkeuken is de ideale ruimte om uw droger en wasmachine kwijt te kunnen, maar ook een extra koelkast of diepvries kan er makkelijk staan.

Erker

erker-3-2-e1468150039582

Bent u van mening dat uw woonkamer te klein is? Een erker kan ervoor zorgen dat het wat ruimer aan gaat voelen en dat je meer spullen kwijt kunt.

Garage

garage

Wilt u graag wat meer opslagruimte in uw huis hebben of wilt u dat uw auto ‘s nachts veilig een droog staat? Dan is een garage ideaal.

Schuur

Picture 500

Heeft u buiten veel spullen liggen die u eigenlijk veilig op wilt bergen zoals fietsen, tuinmateriaal? Denk dan eens aan het zetten van een prefab schuur.

Kelder 

Kelder

Een prefab kelder is een optie waar men niet gelijk aan zal denken, maar het is een ideale manier om meer opbergruimte in uw huis te creëren.

Woonkamer

De-Aanbouw-Expert-23

Wilt u ook meer ruimte en licht in uw woonkamer? Dan is een uitbouw een goed idee. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Slaapkamer

bed-1575491_640

Bent u toe aan meer ruimte of wilt u een extra slaapkamer creëren? Laat dan een slaapkamer aanbouwen

Balkon

De-Aanbouw-Expert-30

u nu een balkon heeft, of er graag één wil laten bouwen, bij De Aanbouw Expert kunnen we een balkon op maat maken!

Bekijk onze waardering op WWWAAR.NL

Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

Call Now Button