Erker aanbouwen

 

Het aanbouwen van een erker is een zeer goede optie wanneer u uw woonkamer al een tijdje te klein vindt. Het is niet zo ingrijpend als een echte aanbouw, maar een erker kan zeker een groot verschil maken. De standaard afmetingen van een erker zijn ongeveer 1 bij 3 meter, maar u zal versteld staan van de hoeveelheid extra ruimte die deze drie vierkante meter u biedt. De Aanbouw Expert kan geheel naar wens een erker aanbouwen en wij zullen u altijd adviseren over de beste keuze.

 

Een prefab of op maat gemaakte erker?

Wanneer u een erker wil laten aanbouwen, kunt u in principe kiezen tussen een prefab erker of een erker op maat. Een prefab erker wordt al in de fabriek gemaakt en is alleen verkrijgbaar in standaard maten. De erker kan erg snel gezet worden en is een stuk goedkoper dan een op maat gemaakte erker. Maar wanneer u een erker wil die voldoet aan al uw eisen, kunt u beter kiezen voor een erker op maat. Wij adviseren u hier graag over!

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Wat kost het aanbouwen van een erker?

  Het is lastig om te zeggen wat de aanbouw van een erker precies kost. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties, dat de prijzen ook sterk uiteen lopen.  Het is natuurlijk volledig afhankelijk van de keuze tussen prefab en op maat, de afmetingen en het materiaal dat gebruikt wordt, waar de kosten echt op uit zullen komen. Voor een prefab erker liggen de prijzen bijvoorbeeld een stuk lager dan voor een op maat gemaakte erker. Laat u uw erker prefab plaatsen, dan is de erker ook zo geplaatst en kunt u hier snel van genieten.

   

  Waarom een erker aanbouwen?

  Een erker aanbouwen kan uw woonkamer een echte upgrade geven. U kunt met een erker op maat een eigen hoekje creëren in uw woonkamer, daar is het de ideale plek voor. Daarnaast geeft een erker u meer licht en meer ruimte in uw woonkamer. Ook stijgt de waarde van uw woning, wanneer u een erker laat aanbouwen.

   

  Erker aanbouwen? Vraag een offerte aan

  Wilt u graag weten wat de precieze kosten gaan zijn de aanbouw van een erker of prefab erker aan uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert. We maken dan een specifieke prijsopgave en adviseren u graag over de juiste erker voor uw woning. Zo weet u precies wat voor uw prefab erker de prijzen zijn en weet u snel of u een prefab erker kunt laten plaatsen. Als u nog twijfelt over het laten plaatsen van een prefab erker en graag wat meer informatie zou willen, of nog vragen hebt, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button