Erker aanbouwen

Het aanbouwen van een erker is een zeer goede optie wanneer u uw woonkamer al een tijdje te klein vindt. Het is niet zo ingrijpend als een echte aanbouw, maar een erker kan zeker een groot verschil maken. De standaard afmetingen van een erker zijn ongeveer 1 bij 3 meter, maar u zal versteld staan van de hoeveelheid extra ruimte die deze drie vierkante meter u biedt. De Aanbouw Expert kan geheel naar wens een erker aanbouwen en wij zullen u altijd adviseren over de beste keuze. 

Een prefab of op maat gemaakte erker? 

Wanneer u een erker wil laten aanbouwen, kunt u in principe kiezen tussen een prefab erker of een die geheel voor u op maat gemaakt is. Een prefab erker wordt al in de fabriek gemaakt en is alleen verkrijgbaar in standaard maten. De erker kan erg snel gezet worden en is een stuk goedkoper dan een op maat gemaakte erker. Maar wanneer u een erker wil die voldoet aan al uw eisen, kunt u beter kiezen voor een op maat gemaakte erker. Wij adviseren u hier graag over!

erker-3-2-e1468150039582

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wat kost het aanbouwen van een erker? 

Het is lastig om te zeggen wat de aanbouw van een erker precies kost. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties, dat de prijzen ook sterk uiteen lopen. Gemiddeld kost het aanbouwen van een erker aan uw huis tussen de 5.000 en 10.000 euro. Het is natuurlijk volledig afhankelijk van de keuze tussen prefab en op maat, de afmetingen en het materiaal dat gebruikt wordt, waar de kosten echt op uit zullen komen. 

Afbeelding-076-klein
IMG_4727

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de aanbouw van een erker!

Wilt u graag weten wat de precieze kosten gaan zijn de aanbouw van een erker aan uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert. We maken dan een specifieke prijsopgave en adviseren u graag over de juiste erker voor uw woning.


    Uw keuze:    * verplichte velden

    Call Now Button