Aanbouw Amsterdam

 

U heeft een mooi pand in Amsterdam en wilt graag uw woonruimte uitbreiden. Een aanbouw in Amsterdam is dan een goede mogelijkheid. Een aanbouw kan worden geplaatst op de begane grond, denk bijvoorbeeld aan een serre. Ook op de eerste verdieping of op zolder kan de Aanbouw Expert een uitbreiding van de woning realiseren. De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en is werkzaam in heel Nederland, waaronder Amsterdam en de omliggende gemeenten. Wij bouwen met de uiterste zorg uw aanbouw of uitbouw voor u, leveren hoogwaardige kwaliteit en geven altijd garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.

 

Opbouw of aanbouw in Amsterdam

De Aanbouw Expert bouwt voor u een serre, een dakkapel of een andersoortige aanbouw in Amsterdam aan uw woning. U kunt een aanbouw op maat laten maken, maar ook kiezen uit verschillende voorgebouwde modellen, zoals model Legno of model Britanica. Model Britanica is een uniek modern ontwerp en bestaat uit een volledig houten constructie. Dit model is goed geïsoleerd en gemaakt van 100% milieuvriendelijk hout. Wilt u een aanbouw met een schuin dak? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een aanbouw in Amsterdam met een schuin dak kan zowel op maat voor u worden gemaakt als worden ingebouwd met één van de prefab modellen die u bij ons kunt bestellen.

Aanbouw specialist

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Een dakkapel plaatsen in Amsterdam

  Wilt u een dakkapel aan uw woning in Amsterdam, dan heeft u daardoor direct meer licht en ruimte op de bovenste etage van uw woning. Een dakkapel betekent een extra slaapkamer, een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. Een dakkapel geeft al veel ruimte, maar u kunt ook kiezen voor een dakopbouw; dit kan u tot wel 33% meer woonoppervlakte bezorgen!

  Welke soort aanbouw in Amsterdam u ook kiest, wij helpen u graag bij het bouwen en plaatsen. Neemt u gerust contact met de Aanbouw Expert uit Den Haag op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden voor een aanbouw, opbouw of een dakkapel voor uw woning in Amsterdam.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button