Aanbouw aan woning in Amsterdam

U heeft een mooi pand in Amsterdam en wilt graag uw woonruimte uitbreiden. Een aanbouw in Amsterdam is dan een goede mogelijkheid. Een aanbouw kan worden geplaatst op de begane grond; bijvoorbeeld een serre maar ook op de eerste verdieping of op zolder kan de Aanbouw Expert een uitbreiding van de woning realiseren. De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en bedient heel Nederland, waaronder Amsterdam en de omliggende gemeenten. Wij bouwen voor u met de uiterste zorg leveren kwaliteit en geven garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.

 

Opbouw of aanbouw in Amsterdam

 

aanbouwDe Aanbouw Expert bouwt voor u een serre, een dakkapel of een andersoortige aanbouw in Amsterdam aan uw woning. U kunt een aanbouw op maat laten maken maar ook kiezen uit verschillende modellen zoals bijvoorbeeld model Legno of model Britanica. Model Britanica is een uniek modern ontwerp en bestaat uit een volledig houten constructie dit model is goed geïsoleerd en gemaakt van 100% hout. Ook een aanbouw met een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. Een aanbouw in Amsterdam met een schuin dak kan zowel op maat voor u worden gemaakt als woorden ingebouwd bij een van de modellen die u bij ons kunt bestellen.

 

Een dakkapel plaatsen in Amsterdam

 

De-Aanbouw-Expert-4Wilt u een dakkapel aan uw woning in Amsterdam dan heeft u daarmee direct meer licht en ruimte op de bovenste etage van uw woning. Een dakkapel betekent een extra slaapkamer, een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. Een dakkapel geeft echt direct veel meer ruimte maar u kunt ook kiezen voor een dakopbouw. Dit kan u wel 33% meer woonoppervlakte bezorgen. Voor wat voor aanbouw in Amsterdam u ook kiest, wij kunnen u helpen. Neem gerust contact met de Aanbouw Expert uit Den Haag op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden voor een aanbouw, opbouw of een dakkapel voor uw woning in Amsterdam.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button