fbpx
 

De Aanbouw Expert in Den Haag

 

De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en levert door heel Nederland elk soort aanbouw voor uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen geheel naar wens en op maat een serre maken of een praktijkruimte voor uw woning maar ook een dakkapel of een volledige dakopbouw behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zeker zijn van een uitgebreide service en hoge kwaliteit en wilt u garantie op aanbouw dan kunt u het beste kiezen voor de expertise van de Aanbouw Expert. Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op de hoofddraagconstructie en op bijvoorbeeld de beglazing en de dakbedekking 10 jaar en op plafond en wandsystemen 5 jaar. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de tarieven neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

offerte-knop-aanbouwexpert

Een aanbouw op elke verdieping van uw pand

 

De Aanbouw Expert kan op elke verdieping van uw pand een aanbouw realiseren. Een aanbouw op de begane grond zoals een serre, een aanbouw op de 1e etage en zelfs een volledige dakopbouw op de tweede etage behoort tot de mogelijkheden. Tegenwoordig heeft u voor veel verschillende aanbouwen aan uw woning geen vergunning meer nodig. Kies bij ons uit een aanbouw volledig naar uw wensen en op maat gemaakt of uit verschillende standaardmodellen.

Een dakkapel laten plaatsen in Den Haag

 

Als u kiest voor een dakkapel voor de woning dan heeft u direct veel meer ruimte in uw huis gerealiseerd. Geen zolder maar één of twee extra kamers waar u prima kunt staan en waarmee u een of meer extra slaapkamers kunt creëren. U kunt van de extra beschikbare ruimte natuurlijk ook een hobbykamer, een muziekkamer of een speelkamer voor de kinderen maken of een werkkamer voor uzelf. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Wij komen graag bij u kijken in Den Haag om wensen te bespreken en u uitgebreid te adviseren.

Call Now Button