Aanbouw of dakkapel laten plaatsen aan uw huis in Den Bosch?

Heeft u een eigen woning in Den Bosch en zou u graag wat meer ruimte creëren, bijvoorbeeld door middel van een aanbouw, dakopbouw of dakkapel? Dan is het verstandig om u hier goed in te verdiepen en over te laten informeren, zodat u weet wat voor uw huis de beste keuze is. De Aanbouw Expert helpt u hier graag mee en staat natuurlijk ook voor u klaar voor de gehele bouw van uw aanbouw of dakkapel!

Een aanbouw laten zetten

Komt u net wat ruimte tekort in uw woning in Den Bosch? Dan is het laten plaatsen  van een aanbouw een goede keuze. Het kan vaak vergunningsvrij en u creëert snel wat meer ruimte, bijvoorbeeld een extra zithoek, een speelkamer voor de kinderen of een uitbreiding van de keuken waardoor u eindelijk ruimte hebt voor dat kookeiland! Wat u ook met die extra ruimte wil doen, met een aanbouw aan uw huis maakt u uw dromen waar. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Gaat u voor een op maat gemaakte aanbouw of voor een prefab aanbouw? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een extra verdieping op uw huis in Den Bosch met een dakopbouw

Een andere manier om meer ruimte in huis te creëren, is middels een dakopbouw. Heeft u een plat dak, dan is het mogelijk om hier een verdieping op te laten zetten. Dit kan een hele verdieping zijn of een extra kamer; in alle gevallen geeft het uw huis ineens een stuk meer ruimte! Heeft uw huis geen plat dak, maar heeft u wel een garage met een plat dak, dan is het ook mogelijk op daar een dakopbouw op te zetten! Het is een optie die veel mensen vergeten, terwijl het bijvoorbeeld een goede optie is als extra zolder. Zo kunt u de zolder van uw huis een andere functie geven, bijvoorbeeld als slaapkamer! Ook voor dakopbouw, zowel op uw huis als op de garage, kunt u bij De Aanbouw Expert terecht

offerte-knop-aanbouwexpert

Dakopbouw voor een schuin dak: dakkapel

Heeft uw huis in Den Bosch met een schuin dak, dan is een dakkapel een goede optie als u meer ruimte in huis wilt creëren. Een dakkapel kan ervoor zorgen dat een kleine kamer een stuk groter wordt, zodat u deze kunt omtoveren tot slaapkamer, wasruimte of hobbykamer.  De schuine zijde wordt dankzij een dakkapel bruikbaar, waardoor u geen loze ruimte meer heeft. Ook hier kunt u kiezen voor een op maat gemaakte dakkapel of een prefab dakkapel. Wij adviseren u hier graag over!

 

Erker, serre, garage of kelder?

Buiten een dakkapel of aanbouw, is er nog veel meer mogelijk om meer ruimte in uw huis te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een erker waarmee u een stijlvolle twist geeft aan uw woning en ook nog eens meer ruimte in de woonkamer krijgt. Heeft u meer opbergruimte nodig en zou u daarom graag een garage of kelder laten bouwen? Het kan allemaal door De Aanbouw Expert. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Call Now Button