Aanbouw realiseren in ’s-Hertogenbosch

U wilt meer leefruimte creëren in uw woning in ’s-Hertogenbosch. U verwacht gezinsuitbreiding en heeft een extra slaapkamer nodig of u heeft een bedrijf aan huis en wilt een extra ruimte die u kunt benutten als werkruimte. Het is ook mogelijk dat u opslagruimte in de vorm van een schuur wilt of u een hobbykamer, een atelier of andersoortige ruimte wilt realiseren in uw woning in ’s-Hertogenbosch. Voor deze en vele andere soorten aanbouw aan de woning in ’s-Hertogenbosch kunt u een beroep doen op de expertise van de Aanbouw Expert in Den Haag.

 

Dakkapel of dakopbouw

 

De-Aanbouw-Expert-18Een uitbreiding van leefruimte is mogelijk op elke verdieping van uw pand in ’s-Hertogenbosch. De top etage kunt u eenvoudig uitbreiden door een dakkapel te laten plaatsen. Met een dakkapel creëert u extra ruimte op zolder zodat u een of twee extra slaapkamers kunt realiseren. Een volledige dakopbouw geeft u in één klap een grote hoeveelheid extra leefruimte soms wel oplopend tot 33% meer ruimte. Neem gerust contact op met de Aanbouw Expert als je wilt weten of een dakkapel of dakopbouw aan de woning in ’s-Hertogenbosch mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn.

 

Kiezen voor uitbouw of aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-10Het kan zijn dat doet precies weet wat voor soort aanbouw of uitbouw u wilt maar ook als u niet precies wil weet wat u wilt kunt u een beroep doen op de Aanbouw Expert. Wij kijken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld zonder vergunning te mogen bouwen. De mogelijkheden om te kunnen verbouwen zonder vergunning is enige tijd geleden flink verruimd. Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij u in ’s-Hertogenbosch om alle mogelijkheden te bespreken en uw pand te bekijken. Onze komst is geheel vrijblijvend.
offerte-knop-aanbouwexpert