Aanbouw aan pand in Rotterdam

Als u extra ruimte in uw woning of uw bedrijfspand in Rotterdam wilt creëren, dan is een aanbouw een goede optie. Een aanbouw aan een pand kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Het kan gaan om een dakkapel zodat u extra ruimte op de bovenste verdieping krijgt of om een aanbouw op de eerste etage en ook op de begane grond kunnen we een aanbouw maken, zoals een serre of een praktijkruimte. Wat voor aanbouw u ook wilt laten plaatsen aan de woning, de Aanbouw Expert staat voor u klaar!

 

Dakkapel of dakopbouw in Rotterdam?

 

Project01Wilt u een uitbreiding van uw woning op de bovenste etage? Dan kunt u kiezen uit een dakkapel of een volledige dakopbouw voor uw huis in Rotterdam. Een volledige dakopbouw kan u tot wel 33% meer woonoppervlakte bezorgen, waardoor u veel extra ruimte en mogelijkheden realiseert. Ook een dakkapel vergroot een kamer aanzienlijk en is met name geschikt voor  het creëren van een extra slaapkamer, een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw voor uw woning in Rotterdam? Neemt u gerust contact op met de Aanbouw Expert.

 

Meer over de Aanbouw Expert

 

Project11De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in alle soorten aanbouw en is werkzaam binnen heel Nederland, dus ook in Rotterdam en omgeving. Wij maken graag een u serre of andere aanbouw aan het pand in Rotterdam. U kunt een aanbouw geheel naar wens en op maat laten maken, maar u kunt ook kiezen uit de standaardmodellen die verkrijgbaar zijn in tal van uitvoeringen. Bij de Aanbouw Expert bent u zeker van kwaliteit, deskundigheid en een uitgebreide service, die u verzekerd van 10 jaar garantie op uw aanbouw in Rotterdam.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button