Aanbouw aan pand in Rotterdam

Als u extra ruimte in uw pand in Rotterdam wilt laten creëren dan is een aanbouw een goede optie. Een aanbouw aan een pand kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Het kan gaan om een dakkapel zodat u extra ruimte op de bovenste verdieping krijgt maar het kan ook gaan om een aanbouw op de eerste etage of op de begane grond zoals een serre of een extra werkkamer voor uw praktijkruimte. Wat voor aanbouw u ook wilt laten realiseren aan de woning, bij de Aanbouw Expert kunt u terecht voor elk soort aanbouw.

 

Dakkapel of dakopbouw

 

Project01Wilt u een uitbreiding van het pand op de bovenste etage dan kunt u kiezen uit een dakkapel of een volledige dakopbouw. Een volledige dakopbouw kan u wel 33% meer woonoppervlakte bezorgen waardoor u heel veel extra mogelijkheden realiseert. Ook een dakkapel geeft veel meer ruimte en is met name geschikt voor bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer, een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. Neem gerust eens contact op met de Aanbouw Expert als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel of het laten realiseren van een dakopbouw in Rotterdam.

 

Meer over de Aanbouw Expert

 

Project11De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in alle soorten aanbouw en werkt door heel Nederland dus ook in Rotterdam en omgeving. Wij maken graag voor u serre of andere aanbouw aan het pand in Rotterdam. U kunt een aanbouw geheel naar wens en op maat laten maken maar ook kiezen uit de standaardmodellen die verkrijgbaar zijn in tal van uitvoeringen. Bij de Aanbouw Expert bent u zeker van een ruime ervaring, een uitgebreide service en krijgt u garantie op de aanbouw aan uw woning in Rotterdam.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button