Prefab kelder

 

Wilt u graag meer ruimte in huis, en dan vooral opbergruimte? Natuurlijk kunt u kiezen voor een dakopbouwaanbouw of uitbouw, maar wanneer het vooral om opbergruimte gaat, is het slim om te kiezen voor een kelder! Het is een optie waar niet veel mensen aan denken, maar het is daarom zeker niet de slechtste keuze. Bij De Aanbouw Expert kunt u terecht voor het plaatsen van een prefab kelder die uw woning in één klap meer ruimte biedt.

 

Waarom kiezen voor een prefab kelder?

Heeft u bijvoorbeeld een zolder die vol staat met allerlei spullen en zou u daar graag een mooie slaapkamer of hobbykamer van maken? Al die spullen moeten dan wel ergens naartoe. Daarom kunt u kiezen voor een prefab kelder. Hiermee creëert u extra ruimte onder uw huis, waardoor u ineens heel veel meer opbergruimte heeft. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een waardevermeerdering van uw woning. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kelder op maat te laten maken.

 

Prefab kelder in de tuin

Het kan natuurlijk zo zijn dat het niet mogelijk is om onder uw huis een kelder te laten plaatsen, bijvoorbeeld door de fundering. Wanneer u dan toch wat meer ruimte in huis wil zonder dat u ruimte in de tuin in hoeft te leveren, kunt u ook kiezen voor een prefab kelder in de tuin! De ideale oplossing en een unieke toevoeging aan uw woning.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Een prefab kelder als zwembad

  Een prefab kelder wordt vaak geplaatst als extra opslagruimte, maar wist u dat u een prefab kelder ook als zwembad kunt gebruiken? U kunt de prefab kelder als zwembad in de tuin laten plaatsen. Dit scheelt een hoop werk bij het aanleggen van het zwembad en kan dan ook erg in kosten schelen. Van een prefab kelder in de tuin liggen de kosten namelijk aanzienlijk lager dan van het aanleggen van een zwembad. Vervolgens kunt u het zwembad dus in de prefab kelder aanleggen.

   

  Prijs van een prefab kelder

  Wat is nu precies de prijs van een prefab kelder? Scheelt het veel kosten met een op maat gemaakte kelder en met welke kosten moet u precies rekening houden? Natuurlijk is de precieze prijs van een prefab kelder geheel afhankelijk van uw situatie. Hoe groot moet de kelder zijn en wat zijn de mogelijkheden die uw woning biedt? Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de transportkosten; de kelder wordt natuurlijk al in de fabriek gemaakt en moet daarna naar uw woning toe worden getransporteerd. Wat de precieze prijs voor uw prefab kelder gaat zijn, is daarom pas te zeggen wanneer de eigenschappen duidelijk zijn. Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen; wij rekenen het kostenplaatje graag voor uw uit!

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button