Onze visie

Bij de Aanbouw Expert is duurzaam bouwen zowel een centraal begrip als een noodzaak. Energie wordt schaarser en duurder, onze hulpbronnen raken uitgeput. Wij moeten zuiniger en verstandiger omgaan met wat wij hebben. Waarom een nieuw huis kopen als je samen met de Aanbouw Expert je huidige woning kunt verbeteren? Groter, zuiniger én milieuvriendelijker met de Aanbouw Expert. Door uw aanbouw efficiënt en doordacht te bouwen, kunnen wij zuiniger omgaan met materialen, sneller bouwen en een hogere kwaliteit afleveren. En dat allemaal voor een veel lagere prijs dan onze concurrenten!

Onze werkwijze

Vraag via deze website een offerte aan op een van onze unieke aanbouw ontwerpen. U ontvangt van ons omgaand een voorlopige offerte via uw e-mail. Deze offerte is duidelijk onderbouwd en geheel vrijblijvend. Wij maken hierna graag een afspraak met u om uw wensen door te nemen. Vaak kunnen wij pas bij u thuis zien welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de gewenste aanbouw te realiseren. Moet er een muur worden doorgebroken of moet er worden geheid zijn vragen die aan de orde komen. Als u de Aanbouw Expert wilt inschakelen voor meerwerk dan kunnen wij een en ander bespreken tijdens ons bezoek. Na ons bezoek en het overleg sturen wij u graag een definitieve offerte en na uw goedkeuring van de offerte gaan wij snel van start met de werkzaamheden.

Verbouwingen van hoge kwaliteit

Tegenwoordig zijn er ruimere voorwaarden waaronder mag worden gebouwd, zonder dat daarvoor een vergunning nodig is. Mocht u toch een bouwvergunning nodig hebben, dan regelen wij alles voor u met de gemeente.

Bij de Aanbouw Expert werken wij graag met betrouwbare en duurzame materialen. Zo is al ons hout FSC gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Maar ook in de details zoeken wij naar betere alternatieven. Wij gebruiken geen isolatiematerialen meer zoals glaswol en steenwol, maar gebruiken BioFoam en vlaswol. Deze materialen zijn beter voor het milieu en dat is belangrijk voor nu en voor later. Door veel te bouwen met hout en dikkere isolatielagen aan te brengen, houden onze constructies langer en meer warmte vast, waardoor u minder hoeft te stoken.

Als u besluit een aanbouw door de Aanbouw Expert te laten realiseren, dan adviseren wij u graag over andere verbeteringen die u kunt laten doen om uw woning nog groter, fijner en zuiniger te maken. Wilt u geen hoge elektriciteitsrekeningen meer betalen? Laat door ons zonnepanelen op uw dak plaatsen. Een groendak, een lichtstraat, dakkapel, opbouw, spouwmuurisolatie? Maak eens een afspraak met onze architect. Onze architect komt graag vrijblijvend langs om u te adviseren over alle mogelijkheden.

Alles naar eigen wens!

Heeft u liever alles exact naar eigen smaak? Ook dat kan met de Aanbouw Expert. Omdat wij samenwerken met een architectenbureau, kan één van deze architecten voor een aantrekkelijk prijs uw aanbouw, van schets tot detail, geheel naar uw smaak ontwerpen. Omdat wij met de uitgebreide en informatieve tekeningen van de architect voor u een exacte offerte kunnen maken, verdienen de kosten van een architect zich ook nog eens deels terug.

De architect helpt u tevens graag verder met de rest van uw huis. U krijgt deskundig advies over energiebesparing, lichtinval, verwarmen, isoleren en uw interieur. Tijdens de bouw komt de architect controleren of alles inderdaad verloopt naar uw wensen en specificaties. Zonder zorgen heeft u binnen enkele weken meer ruimte en meer luxe.

Onze werkwijze in het kort

1: U krijgt een offerte op maat
2: Na goedkeuring van de offerte starten wij gelijk met de werkzaamheden
3: Wij plannen alles samen met u door
4: Wij bouwen bij u thuis of in de fabriek
5: Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast
6: Wij werken alles netjes af en ruimen op.

 

Aansluitend kunt u gaan inrichten, zo simpel is het.

Call Now Button