Onze visie

Bij de Aanbouw Expert is duurzaam bouwen zowel een centraal begrip als een noodzaak. Energie wordt schaarser en duurder, onze hulpbronnen raken uitgeput, waardoor we zuiniger en verstandiger moeten omgaan met wat wij hebben. Duurzaamheid is het efficiënt gebruiken van wat je al hebt. Met andere woorden: waarom een nieuw huis kopen als je samen met de Aanbouw Expert je huidige woning kunt verbeteren? Groter, zuiniger én milieuvriendelijker met behulp van de Aanbouw Expert. Door uw aanbouw efficiënt en doordacht te bouwen, kunnen wij zuiniger omgaan met materialen, sneller bouwen en een hogere kwaliteit leveren – en dat allemaal voor een veel lagere prijs dan onze concurrenten!

Onze werkwijze

Vraag via deze website een offerte aan op een van onze unieke aanbouw ontwerpen. U ontvangt van ons een voorlopige offerte via uw e-mail. Deze offerte is duidelijk onderbouwd en geheel vrijblijvend. Wij maken hierna graag een afspraak met u om uw wensen door te nemen. Vaak kunnen wij pas bij u thuis zien welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de gewenste aanbouw te realiseren. Zo kunnen we kijken of er een muur doorgebroken moet worden, bijvoorbeeld en kunnen we direct met elkaar de mogelijkheden bespreken.

Als u de Aanbouw Expert wilt inschakelen voor meerwerk, dan kunnen wij alle mogelijkheden en opties tijdens ons bezoek bespreken. Na ons bezoek en het overleg sturen wij u graag een definitieve offerte en met uw goedkeuring van de offerte gaan wij snel van start met de werkzaamheden.

Verbouwingen van hoge kwaliteit

Tegenwoordig zijn er ruimere voorwaarden waaronder mag worden gebouwd, zonder dat daarvoor een vergunning nodig is. Mocht u toch een bouwvergunning nodig hebben, dan regelen wij alles voor u met de gemeente.

Bij de Aanbouw Expert werken wij graag met betrouwbare en duurzame materialen. Zo is al ons hout FSC gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Ook in de details zoeken wij naar betere alternatieven; zo gebruiken wij geen isolatiematerialen meer zoals glaswol en steenwol, maar gebruiken we BioFoam en vlaswol. Deze materialen zijn beter voor het milieu en dat is belangrijk voor nu én de toekomst. Door veel te bouwen met hout en dikkere isolatielagen aan te brengen, houden onze constructies langer en meer warmte vast, waardoor u minder gas hoeft te stoken. Zo zijn onze aanbouw constructies niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Als u besluit een aanbouw door de Aanbouw Expert te laten plaatsen, dan adviseren wij u graag over andere verbeteringen die u kunt laten doen om uw woning nog groter, fijner en zuiniger te maken. Wilt u bijvoorbeeld geen hoge elektriciteitsrekeningen meer betalen? Laat dan door onze professionals zonnepanelen op uw dak plaatsen.  Verder kunnen wij u helpen bij de aanleg van een groendak of een lichtstraat en plaatsen we met plezier een dakkapel, opbouw of spouwmuurisolatie voor u. Maak gerust een afspraak met één van de architect met wie wij samenwerken en hij komt graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Alles naar eigen wens!

Heeft u liever alles exact naar eigen smaak? Ook dat kan met de Aanbouw Expert. Omdat wij samenwerken met een architectenbureau, kan één van deze architecten voor een aantrekkelijk prijs uw aanbouw, van schets tot detail, geheel naar uw smaak ontwerpen. Omdat wij met de uitgebreide en informatieve tekeningen van de architect voor u een exacte offerte kunnen maken, verdienen de kosten van een architect zich ook nog eens deels terug.

De architect helpt u tevens graag verder met de rest van uw huis. U krijgt deskundig advies over energiebesparing, lichtinval, verwarmen, isoleren en uw interieur. Tijdens de bouw komt de architect controleren of alles inderdaad verloopt naar uw wensen en specificaties. Zo heeft u binnen enkele weken meer ruimte en meer luxe en dat allemaal zonder zorgen.

Onze werkwijze in het kort

1: U krijgt een offerte op maat
2: Na goedkeuring van de offerte starten wij gelijk met de werkzaamheden
3: Wij plannen alles samen met u door
4: Wij bouwen bij u thuis of in de fabriek
5: Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast
6: Wij werken alles netjes af en ruimen op.

Wanneer de aanbouw of uitbouw gereed is, kunt u uw nieuwe ruimte in gaan richten.

Call Now Button