Bijkeuken aanbouwen

 

Heeft u wat ruimte tekort in huis voor bijvoorbeeld uw wasmachine en droger, een extra koelkast of het stallen van uw fiets? Dan is het zeker een goede optie om een bijkeuken te laten aanbouwen of te kiezen voor een uitbouw keuken! Het woord bijkeuken kan misschien wat verkeerde verwachtingen scheppen, want vaak wordt een bijkeuken ook helemaal niet gebruikt als “extra keuken”. Een bijkeuken is in principe gewoon een extra ruimte die aan de woning vast gebouwd wordt en waar u doorheen loopt op weg naar buiten. De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in het aanbouwen van bijkeukens en adviseert u graag!

 

Een bijkeuken als aanbouw

Een bijkeuken als aanbouw kan verschillende functies hebben. Zoals we hierboven al noemden, kan een bijkeuken bijvoorbeeld dienen als extra ruimte voor de wasmachine en droger. Heeft u boven geen ruimte meer omdat u bijvoorbeeld een kleine badkamer heeft en van de zolder slaapkamers gemaakt heeft, dan is dit een ideale optie. Daarnaast wordt een bijkeuken ook vaak gebruikt om een extra vriezer of koelkast in te plaatsen. Het is belangrijk dat u voor het aanbouwen van de bijkeuken weet waarvoor u deze gaat gebruiken, zodat de aanbouw zo praktisch mogelijk geplaatst kan worden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Prefab of op maat gemaakte bijkeuken laten aanbouwen?

  Zoals bij vrijwel iedere aanbouw het geval is, kunt u ook bij een bijkeuken kiezen tussen een prefab of op maat gemaakte bijkeuken. Een prefab bijkeuken is goedkoper, maar daarin is niet alles op maat te maken. Het is dus maar net waar u voor kiest! Wilt u op de kosten besparen, dan is het slim om voor de prefab bijkeuken te kiezen. U kunt er echter ook voor kiezen om de aanbouw op maat te laten maken, en dan bijvoorbeeld casco op te laten leveren zodat u de afwerking zelf doet. Alles is mogelijk!

   

  Wat is een prefab keuken?

  Wanneer u kiest voor het laten aanbouwen van een prefab keuken, kiest u niet voor een op maat gemaakte bijkeuken, maar voor een bijkeuken met vaste afmetingen. De prefab keuken wordt vervolgens in de fabriek gemaakt en naar uw woning verhuisd. Dat er geen maatwerk te pas komt aan het produceren van een prefab keuken, maakt dat de aanbouw een stuk goedkoper kan blijven. Dit terwijl een prefab keuken vaak van erg goede kwaliteit is.

   

  Bijkeuken laten aanbouwen: de kosten

  Wanneer u erover zit te denken om een bijkeuken te laten aanbouwen, denkt u natuurlijk ook meteen na over de kosten. De kosten van een bijkeuken zitten hem vooral in het materiaal en natuurlijk de arbeidsuren. Kies bijvoorbeeld voor een houten bijkeuken en u bespaart veel ten opzichte van een stenen aanbouw. Ook in de afwerkingsmaterialen valt veel te kiezen. Zo kunt u de kosten van het bouwen van een bijkeuken redelijk in eigen hand houden.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button