Een aanbouw realiseren in Breda

Heeft u een bedrijfspand of een woning in Breda dan kunt u uw beschikbare woonruimte of werkruimte eenvoudig vergroten door een aanbouw aan het pand te laten realiseren. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk zonder dat u daarvoor een vergunning hoeft aan te vragen. U kunt momenteel uitbouwen tot 4 meter en ook in de hoogte kunt u meer bouwen dan eerder het geval was. De Aanbouw Expert uit Den Haag realiseert in heel Nederland een aanbouw of uitbouw voor een pand en wij komen ook naar Breda om uw wensen te bespreken en te realiseren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en wij komen ook naar Breda om u persoonlijk te woord staan.

 

Een dakkapel of een dakopbouw in Breda

 

Ñ

Waarschijnlijk is een dakkapel een van de meest gebruikte vormen voor een uitbouw van de woning. Het is een eenvoudige manier om snel meer woonruimte te creëren. Een dakkapel geeft u de mogelijkheid een of twee slaapkamers of een hobbykamer te realiseren op zolder. Een volledige dakopbouw geeft u in een klap heel veel extra ruimte, tot wel 33% meer leefruimte. Neem vrijblijvend contact op met de Aanbouw Expert als u overweegt in Breda een dakkapel of dakopbouw te laten plaatsen.

 

Een serre of praktijkruimte voor uw woning in Breda

 

De-Aanbouw-Expert-8Heeft u een bedrijfspand en heeft u meer ruimte nodig omdat de zaak zich verder uitbreidt, dan kunnen wij voor u een extra kamer realiseren middels een uitbouw van uw pand in Breda. Ook een particuliere woning kunnen wij verbouwen. Wij komen graag naar Breda voor een kleine renovatie van de woning maar ook voor een groot project zoals het realiseren van een serre of een uitbouw van de living. Bij de Aanbouw Expert krijgt u op de aanbouw garantie tot wel 10 jaar op de hoofddraagconstructie.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button