Een aanbouw realiseren in Breda

Heeft u een bedrijfspand of een woning in Breda, dan kunt u uw beschikbare woonruimte eenvoudig vergroten door een aanbouw aan het pand te laten plaatsen. Tegenwoordig is er veel mogelijk zonder dat u daarvoor een vergunning hoeft aan te vragen. U kunt momenteel uitbouwen tot 4 meter breed en in de hoogte mag u tot 5 meter bouwen. De Aanbouw Expert uit Den Haag realiseert in heel Nederland een aanbouw of uitbouw voor een pand en wij komen graag naar Breda om uw wensen te bespreken en deze te realiseren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en staan u in Breda graag persoonlijk te woord.

 

Een dakkapel of een dakopbouw in Breda

 

Ñ

Een dakkapel is één van de meest gebruikte vormen voor een uitbouw van de woning. Het is een eenvoudige manier om snel meer woonruimte te creëren. Een dakkapel geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk één of twee slaapkamers of een hobbykamer te realiseren op zolder. Een volledige dakopbouw geeft u tot wel 33% meer leefruimte. Neem vrijblijvend contact op met de Aanbouw Expert als u overweegt om in Breda een dakkapel of dakopbouw te laten plaatsen.

 

Een serre of praktijkruimte voor uw woning in Breda

 

De-Aanbouw-Expert-8Heeft u een bedrijfspand en heeft u meer ruimte nodig omdat de zaak zich verder uitbreidt? Dan kunnen wij voor u een extra kamer realiseren door middel van een uitbouw van uw pand in Breda. Verder komen wij komen graag naar Breda voor een kleine renovatie van uw bedrijfspand of uw de woning en voeren we graag grotere projecten voor u uit, zoals het realiseren van een serre of een uitbouw van de woonkamer. Bij de Aanbouw Expert krijgt u tot 10 jaar garantie op de hoofddraagconstructie.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button