De aanbouw Expert in Alphen aan den Rijn

De Aanbouw Expert uit Den Haag werkt door heel Nederland en kan ook in Alphen aan den Rijn een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand realiseren. Wij hebben een uitgebreide ervaring met alle soorten uitbouwen waaronder serres, dakkapellen, een volledige dakopbouw of een dakterras. U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen voor een aanbouw maar ook een aanbouw of opbouw volledig op maat laten maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over een aanbouw of uitbouw voor een pand in Alphen aan den Rijn.

Veel verschillende mogelijkheden

 

De-Aanbouw-Expert-15Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u een aanbouw aan een woning in Alphen aan den Rijn wilt laten realiseren. Wij kunnen een serre of extra werkkamer op de begane grond voor u maken maar ook op de 1e etage is een uitbouw mogelijk, bijvoorbeeld een balkon of een dakterras of een extra kamer of bijvoorbeeld een erker. Wilt u de bovenste etage van uw pand beter kunnen benutten dan is een dakopbouw of een dakkapel een goede keuze. Wij kunnen al deze soorten uitbouw voor u realiseren en komen graag naar Alphen aan den Rijn om het pand te bekijken en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. U krijgt altijd een uitgebreide kostenspecificatie vooraf.

 

Vergunningen voor uitbouw pand

 

De-Aanbouw-Expert-17Enige tijd geleden zijn de mogelijkheden voor een uitbouw aan een woning flink verruimd. Mocht u in het verleden vergunningsvrij tot twee en halve meter uitbouwen, tegenwoordig is dat 4 meter. Ook in de hoogte mag u in plaats van 4 meter bij 5 meter uitbouwen. De aanbouw Expert is volledig op de hoogte van alle voorwaarden waaronder u vrij mag bouwen in Alphen aan den Rijn. Indien toch een vergunning nodig mocht zijn, dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan. Bij de Aanbouw Expert krijgt u een ruime garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button