De aanbouw Expert in Alphen aan den Rijn

De Aanbouw Expert uit Den Haag werkt in heel Nederland en kan ook in Alphen aan den Rijn een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand realiseren. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle soorten uitbouwen, waaronder serres, dakkapellen, een volledige dakopbouw of een dakterras. U kunt bij ons kiezen uit verschillende voorgebouwde modellen voor een aanbouw of we kunnen een aanbouw of opbouw volledig op maat laten maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over een aanbouw of uitbouw voor een pand in Alphen aan den Rijn.

Veel verschillende mogelijkheden

 

De-Aanbouw-Expert-15Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u een aanbouw aan een woning in Alphen aan den Rijn wilt laten plaatsen. Wij kunnen een serre of extra werkkamer op de begane grond voor u maken, maar ook op de 1e etage is een uitbouw mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een balkon of een dakterras, een extra kamer of een erker. Wilt u de bovenste etage van uw pand beter kunnen benutten, dan is een dakopbouw of een dakkapel een goede keuze. Wij kunnen al deze soorten uitbouw voor u plaatsen en komen graag naar Alphen aan den Rijn om het pand te bekijken en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.  Wanneer wij bij u thuis of bij uw bedrijf zijn komen kijken, krijgt u altijd een uitgebreide kostenspecificatie voordat we aan de slag gaan. Gaat u hiermee akkoord, dan realiseren wij de uitbouw of aanbouw voor u.

 

Vergunningen voor uitbouw pand in Alphen aan den Rijn

 

De-Aanbouw-Expert-17Enige tijd geleden zijn de mogelijkheden voor een uitbouw aan een woning flink verruimd. Mocht u in het verleden vergunningsvrij tot twee en halve meter uitbouwen, tegenwoordig is dat 4 meter. Ook in de hoogte mag u in plaats van 4 meter tegenwoordig 5 meter uitbouwen. De aanbouw Expert is volledig op de hoogte van alle voorwaarden waaronder u vrij mag bouwen in Alphen aan den Rijn. Indien toch een vergunning nodig mocht zijn, dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan – dat is onderdeel van onze service. Bij de Aanbouw Expert krijgt u daarnaast een ruime garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button