Woning uitbreiden in Almere

Heeft u een pand in Almere en wilt u graag meer woonruimte realiseren? Dan kunt u een beroep doen op de expertise van De Aanbouw Expert. De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en realiseert in heel Nederland verschillende soorten aanbouw voor uw woning of uw bedrijfspand. Wij maken bijvoorbeeld graag voor u een schuur, een dakterras met groendak of een volledige dakopbouw. Ook voor kleinere renovaties aan de woning in Almere kunt u een beroep doen op ons.

 

Aanbouw, uitbouw of dakkapel in Almere

 

aanbouwWilt u meer ruimte creëren op uw zolder, zodat u een of twee slaapkamers extra heeft? De Aanbouw Expert verzorgt dit graag voor u. U kunt kiezen voor één of meer dakkapellen maar ook voor een volledige dakopbouw waarmee u tot wel 33% extra woonruimte creëert. Ook op de 1e etage van de woning in Almere valt vaak een aanbouw te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een balkon dat ook bereikbaar is vanuit de tuin of een vergroting van één of meer kamers met een erker. Niet alleen boven, maar ook op de begane grond zijn veel mogelijkheden voor een aanbouw. Naast losse objecten zoals een schuur, kunt u ook kiezen voor een serre, een extra werkkamer, een vergroting van de woonkamer of het plaatsen van een bijkeuken.

 

 

Aanbouw op maat of model aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-4De Aanbouw Expert beschikt over verschillende standaardmodellen voor een aanbouw aan uw woning in Almere. De modellen zijn zeer gevarieerd en bestaan uit zowel simpele standaardmodellen als uitgebreide modellen en bijzondere aanbouwen. Wilt u een aanbouw geheel op maat laten maken die volledig voldoet aan uw wensen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen voor u een gedetailleerde kostenspecificatie en komen graag naar Almere om u geheel vrijblijvend te adviseren en te informeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button