Glazen aanbouw voor uw woning

Een glazen aanbouw aan de woning wordt ook wel een serre genoemd. Glas laat veel zonlicht door waardoor een glazen aanbouw zorgt voor extra warmte in uw huis en u bespaart op energiekosten. Planten gedijen goed in een glazen aanbouw, vaak ook in de winter. Bent u op zoek naar een glazen aanbouw kijk dan naar de vele mogelijkheden bij de Aanbouw expert. U kunt kiezen voor een kant en klaar model maar ook uw eigen glazen aanbouw laten ontwerpen, volledig afgestemd op uw wensen. Een glazen aanbouw kan ook gedeeltelijk van hout of steen zijn, alle combinaties zijn mogelijk. Met schuifdeuren creëert u bijvoorbeeld een directe toegang van uw glazen aanbouw tot uw tuin. Als u besluit tot het plaatsen van een aanbouw creëert u veel extra woonruimte waarvan u veel plezier zult hebben.

 

De Aanbouw Expert

 

aanbouwDe Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en plaatst uitbouwen, aanbouwen en dakkapellen in een wijde regio waaronder ook Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. U vindt op de website voorbeelden van modellen glazen aanbouw. Kijk bijvoorbeeld naar Model Stelle, een speciaal ontwerp dat een kruising is tussen een aanbouw en een serre. Het dak en de achtergevel zijn van glas, de zijwanden zijn dicht. In deze serre c.q. aanbouw geniet u van de sterren, uw tuin en komt veel zonlicht naar binnen. U kunt deze serre combineren met metselwerk of houten rabatdelen. Op de website van de Aanbouw expert kunt u de kosten van een aanbouw berekenen door verschillende gegevens in te voeren. U ziet meteen wat de glazen aanbouw u kost. Wij komen bij u thuis om de kosten van de glazen aanbouw verder te bespreken en te bekijken of extra werkzaamheden nodig zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Glazen aanbouw en andere soorten aanbouw voor de woning

 

Naast een ruime keuze uit glazen aanbouwen kunt u kiezen voor een aanbouw van hout of eenaanbouw4 combinatie van glas, hout en metselwerk. En wat dacht u van een aanbouw met daarboven een groendak of een dakterras? Er zijn veel mogelijkheden en wij werken samen met architecten die uw wensen kunnen uitwerken tot een perfecte glazen aanbouw. Wij werken tegen zeer concurrerende tarieven. Glazen aanbouw nodig in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of andere stad? De aanbouw specialist van De Aanbouw Expert staat voor u klaar. Wij verzorgen eveneens de benodigde bouwvergunningen.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button