Prefab schuur

De meeste mensen hebben wel een schuur in de achtertuin staan, maar dat is niet bij iedereen het geval. Wanneer u geen schuur in de tuin heeft en er toch graag een zou willen, is het laten zetten van een prefab schuur een uitstekende oplossing. Een prefab schuur is al in de fabriek gemaakt en wordt dus in zijn geheel geleverd. Hierdoor bespaart u flink op de kosten in verhouding met een op locatie gebouwde schuur. Wanneer u een prefab schuur in de tuin wil laten zetten, kiest u voor de service van De Aanbouw Expert. 

Prefab tuinschuur van diverse materialen

Wellicht denkt u bij prefab meteen aan standaard. Natuurlijk is een prefab schuur niet op maat gemaakt, maar er zijn wel verschillende keuzes in te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen die ieder zo zijn voor- en nadelen hebben. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afmetingen en natuurlijk uit verschillende vormen van afwerking. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een casco prefab tuinschuur. Zo kunt u meer kosten besparen door de afwerking van de schuur zelf te doen. 

De-Aanbouw-Expert-15

Wilt u meer informatie ontvangen?

Prefab houten schuur

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prefab schuur van hout. Deze schuren zijn over het algemeen goedkoper dan die van beton, maar natuurlijk ook wat minder stevig. Echter zijn ze nog steeds bestand tegen diverse invloeden van buitenaf; ze vereisen enkel wat meer onderhoud. Een prefab houten schuur past wellicht wel beter bij uw woning; het heeft een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. 

Picture 500
Schuur-aanbouw

Prefab schuur van beton

Een prefab schuur van beton is de meest stevige keuze. Deze schuren worden gemaakt van gewapend beton wat ervoor zorgt dat alles in de schuur helemaal veilig staat opgeborgen. Natuurlijk ziet een betonnen schuur en anders uit dan een houten schuur maar past dit juist goed bij moderne, strakke woningen. 

Aanbouw, uitbouw tot opbouw. Prefab tot maatwerk. Door heel Nederland!

Prefab schuur metaal

De metalen schuur is eigenlijk de eerste prefab schuur die er bestond. Deze schuren worden ook als geheel gemaakt en geplaatst. Het voordeel van een prefab schuur van metaal is dat ze zeer scherp geprijsd zijn en makkelijk te plaatsen zijn. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook erg onderhoudsvrij. De uitstraling van een metalen prefab schuur is vaak wel wat minder mooi.

De prijs van een prefab schuur

De prijs van een prefab schuur kan dus erg verschillen. Dit hangt af van het materiaal en de grootte van de schuur. Wilt u een specifieke prijsopgave voor de prefab schuur die u in gedachten heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert!


    Uw keuze:    * verplichte velden

    Call Now Button