Prefab schuur bouwen

De meeste mensen hebben wel een schuur in de achtertuin staan, maar dat is niet bij iedereen het geval. Wanneer u geen schuur in de tuin heeft en er toch graag een zou willen, is het laten zetten van een prefab schuur een uitstekende oplossing. Een prefab schuur is al in de fabriek gemaakt en wordt dus in zijn geheel geleverd. Hierdoor bespaart u flink op de kosten in verhouding met een op locatie gebouwde schuur. Wanneer u een prefab schuur in de tuin wil laten zetten, kiest u voor de service van De Aanbouw Expert.

 

Prefab tuinschuur

Wellicht denkt u bij prefab meteen aan standaard. Natuurlijk is een prefab schuur niet op maat gemaakt, maar er zijn wel verschillende keuzes in te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen die ieder zo zijn voor- en nadelen hebben. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afmetingen en natuurlijk uit verschillende vormen van afwerking. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een casco prefab tuinschuur. Zo kunt u meer kosten besparen door de afwerking van de schuur zelf te doen, de kosten van het bouwen van een schuur zijn immers vaak hoog.

 

Prefab houten schuur bouwen

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prefab schuur van hout. Deze schuren zijn over het algemeen goedkoper dan die van beton, maar natuurlijk ook wat minder stevig. Echter zijn ze nog steeds bestand tegen diverse invloeden van buitenaf; ze vereisen enkel wat meer onderhoud. Een prefab houten schuur past wellicht wel beter bij uw woning; het heeft een natuurlijke en karakteristieke uitstraling.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Bekijk onze waardering op WWWAAR.NL

  Prefab schuur van beton

  Een prefab schuur van beton laten bouwen is de meest stevige keuze. Deze schuren worden gemaakt van gewapend beton wat ervoor zorgt dat alles in de schuur helemaal veilig staat opgeborgen. Natuurlijk ziet een betonnen schuur en anders uit dan een houten schuur, maar dit past juist goed bij moderne, strakke woningen.

   

  Prefab schuur metaal

  De metalen schuur is eigenlijk de eerste prefab schuur die er bestond. Deze schuren worden ook als geheel gemaakt en geplaatst. Het voordeel van een prefab schuur van metaal, is dat deze zeer scherp geprijsd is en makkelijk te plaatsen is. Daarnaast zijn prefab schuren van metaal natuurlijk ook erg onderhoudsvriendelijk. De uitstraling van een metalen prefab schuur is vaak wel wat minder mooi.

   

  Prefab stenen schuur

  De meeste huizen zijn van steen gemaakt en wanneer u een prefab schuur wilt kopen en laten plaatsen die goed bij uw woning past, kunt u kiezen voor een prefab stenen schuur. Door een prefab schuur te laten bouwen, bent u misschien wat meer kwijt dan bijvoorbeeld een schuur van metaal, maar een prefab stenen schuur scheelt nog steeds veel in prijs vergeleken met een op maat gemaakte schuur. Daarbij staat een prefab stenen schuur vaak prachtig bij uw woning.

   

  De prijs van een prefab schuur

  De prijs van een prefab schuur kan erg verschillen. Van een prefab schuur hangen prijzen af van het materiaal en de grootte van de schuur, een schuur bouwen in prefab heeft dus behoorlijk wat opties. Wilt u een specifieke prijsopgave voor de prefab schuur die u in gedachten heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij De Aanbouw Expert! Bij vragen mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

   Call Now Button