De Aanbouw Expert voor de aanbouw in Leiden

Wilt u meer woonruimte creëren in uw pand in Leiden, dan is een aanbouw of uitbouw aan de woning een goede optie. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om zonder vergunning een aanbouw of uitbouw aan de woning te plaatsen. De Aanbouw Expert uit Den Haag weet precies aan welke voorwaarden u moet voldoen om zonder vergunning te mogen bouwen. Is er toch een vergunning nodig, dan kunnen wij u helpen bij het aanvragen daarvan. De Aanbouw Expert komt in heel Nederland bij u thuis voor het verzorgen van een aanbouw, opbouw of dakkapel. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of direct een afspraak wilt maken bij u in Leiden voor persoonlijk advies.

 

Meer over de Aanbouw Expert

 

Ñ

U kunt bij De Aanbouw Expert terecht voor een serre of een dakkapel, maar ook voor zonnepanelen of een groendak. Wij bouwen met uiterste zorgvuldigheid en precisie en geven een uitstekende garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Zo geven wij op de hoofd draagconstructie van de aanbouw of opbouw en op dakbedekking 10 jaar garantie. Wij werken met vak geschoold personeel en hebben jarenlange ervaring met alle soorten opbouw en aanbouw voor uw woning of bedrijfspand. Wij komen graag geheel vrijblijvend naar Leiden om de woning of u pand te bekijken en met u persoonlijk te overleggen welke mogelijkheden er zijn en welk prijskaartje daaraan hangt.

 

Aanbouw op maat in Leiden

 

De-Aanbouw-Expert-8U kunt bij de Aanbouw Expert terecht voor een aanbouw of opbouw op maat, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. U kunt ook kiezen uit één van de verschillende voorgebouwde modellen die wij aanbieden, zoals model Di Basil; dit is een aanbouw die iedereen wel kent: twee wanden, een gevel en een dak. U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere modellen, zoals model Stelle: een speciaal ontwerp van de Aanbouw Expert. Dit model is een kruising van een aanbouw en een serre waarbij de zijwanden dicht zijn maar het dak en de achtergevel volledig zijn gemaakt van glas. Het is een ideale aanbouw voor mensen die willen genieten van het uitzicht en van hun mooie tuin.

Wilt u ook een aanbouw, uitbouw of opbouw door De Aanbouw Expert laten plaatsen? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button