De Aanbouw Expert voor de aanbouw in Leiden

Wilt u meer woonruimte creëren in uw pand in Leiden dan is een aanbouw of uitbouw aan de woning een goede optie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om zonder vergunning een aanbouw of uitbouw aan de woning te realiseren. De Aanbouw Expert uit Den Haag weet precies aan welke voorwaarden u moet voldoen om zonder vergunning te mogen bouwen. Is er toch een vergunning nodig dan kunnen wij u helpen bij het aanvragen daarvan. De Aanbouw Expert komt in heel Nederland voor het verzorgen van een aanbouw, opbouw of dakkapel. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of direct een afspraak wilt maken bij u in Leiden voor persoonlijk advies.

 

Meer over de Aanbouw Expert

 

Ñ

De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en komt in heel Nederland voor het realiseren van verfraaiingen voor de woning. U kunt bij ons terecht voor een serre of een dakkapel maar ook voor zonnepanelen of een groendak. Wij bouwen voor u met de uiterste zorg en precisie en geven garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Zo geven wij op de hoofd draagconstructie van de aanbouw of opbouw 10 jaar garantie en op dakbedekking 10 jaar. Wij werken met vak geschoold personeel en hebben een jarenlange ervaring met alle soorten opbouw en aanbouw voor uw pand. Wij komen graag naar Leiden om de woning te bekijken en met uw persoonlijk te overleggen welke mogelijkheden er zijn en welk prijskaartje daaraan hangt een andere voorwaarden te bespreken. Onze komst naar Leiden is uiteraard vrijblijvend.

 

Aanbouw op maat

 

De-Aanbouw-Expert-8U kunt bij de Aanbouw Expert terecht voor een aanbouw of opbouw op maat, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. U kunt ook kiezen uit één van de verschillende modellen die wij aanbieden zoals bijvoorbeeld model Di Basi. Dit is een aanbouw die iedereen wel kent: twee wanden, een gevel en een dak. U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere modellen zoals bijvoorbeeld model Stelle. Model Stelle is een speciaal ontwerp van de Aanbouw Expert. Dit model is een kruising van een aanbouw en een serre waarbij de zijwanden dicht zijn maar het dak en de achtergevel volledig zijn gemaakt van glas. Het is een ideale aanbouw voor mensen die willen genieten van het uitzicht en van hun mooie tuin.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button