Aanbouw Utrecht

 

Wilt u extra ruimte in uw woning omdat u gezinsuitbreiding krijgt of een praktijk aan huis wilt beginnen dan kunt u een beroep doen op de expertise van de Aanbouw Expert. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een aanbouw in Utrecht van hoge kwaliteit. De Aanbouw Expert werkt door heel Nederland vanuit haar vestigingsplaats Den Haag. Wij komen graag naar Utrecht om uw pand te bekijken en de mogelijkheden voor een aanbouw met u te bespreken. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend. De Aanbouw Expert heeft verschillende modellen in haar assortiment die nog aan uw wensen kunnen worden aangepast. U kunt uiteraard ook kiezen voor een aanbouw aan de woning in Utrecht die geheel op maat is gemaakt en volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Soorten aanbouw voor uw woning in Utrecht

  Bij de Aanbouw Expert kunt u terecht voor elk soort aanbouw in Utrecht. Een overkapping of een serre op de begane grond maar ook een uitbouw op de 1e etage of een dakkapel en zelfs voor een volledige dakopbouw. Het plaatsen van een dakopbouw aan de woning levert u enorm veel extra leefruimte op. Wij adviseren u graag bij uw keuze en kunnen samen met u berekenen wat een aanbouw in Utrecht gaat kosten en wat het beste plan is voor u en uw pand in Utrecht. Uiteraard adviseren wij u daarbij ook over materiaalkeuze en geven wij advies en informatie over de benodigde vergunningen. Overigens heeft u tegenwoordig lang niet altijd meer een vergunning nodig voor een aanbouw aan de woning.

   

  De Aanbouw expert voor service en kwaliteit

  De Aanbouw Expert heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van aanbouw in Utrecht zoals een serre, dakkapel, dakopbouw of een ander soort aanbouw aan uw woning. Bij ons krijgt u garantie op de aanbouw aan uw woning in Utrecht. U krijgt 10 jaar garantie op de hoofddraagconstructie, 10 jaar op beglazing en dakbedekking en 5 jaar of 3 jaar op andere onderdelen van de aanbouw. Kies uit mooie en bijzondere modellen of kies voor een goedkoper basismodel. Wat voor soort opbouw of aanbouw u ook wilt aan uw woning in Utrecht, wij kunnen het voor u realiseren.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button