Een aanbouw aan de woning in Utrecht

Wilt u extra ruimte in uw woning omdat u gezinsuitbreiding krijgt of een praktijk aan huis wilt beginnen dan kunt u een beroep doen op de expertise van de Aanbouw Expert. De Aanbouw Expert werkt door heel Nederland vanuit haar vestigingsplaats Den Haag. Wij komen graag naar Utrecht om uw pand te bekijken en de mogelijkheden voor een aanbouw met u te bespreken. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend. De Aanbouw Expert heeft verschillende modellen in haar assortiment die nog aan uw wensen kunnen worden aangepast. U kunt uiteraard ook kiezen voor een aanbouw aan de woning in Utrecht die geheel op maat is gemaakt en volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

 

Soorten aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-18Bij de Aanbouw Expert kunt u terecht voor elk soort aanbouw aan de woning in Utrecht. Een overkapping of een serre op de begane grond maar ook een uitbouw Op de 1e etage of een dakkapel en zelfs voor een volledige dakopbouw. Het plaatsen van een dakopbouw aan de woning levert u enorm veel extra leefruimte op. Wij adviseren u graag bij uw keuze en kunnen samen met u berekenen wat een aanbouw gaat kosten en wat het beste plan is voor u en uw pand in Utrecht. Uiteraard adviseren wij u daarbij ook over materiaalkeuze en geven wij advies en informatie over de benodigde vergunningen. Overigens heeft u tegenwoordig lang niet altijd meer een vergunning nodig voor een aanbouw aan de woning.

 

De Aanbouw expert voor service en kwaliteit

 

De-Aanbouw-Expert-10De Aanbouw Expert beschikt over een jarenlange ervaring voor het plaatsen van een aanbouw zoals een serre een dakkapel een dakopbouw of een andere aanbouw aan de woning. Bij ons krijgt u garantie op de aanbouw waarbij zelfs 10 jaar op de hoofddraagconstructie en 10 jaar op beglazing een dakbedekking en 5 jaar of 3 jaar op andere onderdelen van de aanbouw. Kies uit mooie en bijzondere modellen of kies voor een goedkoper basismodel. Wat voor soort opbouw of aanbouw u ook wilt aan de woning in Utrecht wij kunnen het voor u realiseren.
offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button