De Aanbouwexpert in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een aanbouw voor uw huis in Hoofddorp, ga dan naar de Aanbouw Expert voor een ruime keus uit verschillende modellen. Kies uit een standaard uitbouw of een moderne uitbouw, een dakkapel of een uitbouw volledig op maat gemaakt. Op onze uitgebreide website vindt u veel informatie en voorbeelden van verschillende modellen aanbouw voor de woning en dakkapellen of serres. Met een aanbouw krijgt u veel extra ruimte in huis die u op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een extra werkkamer, een speelkamer voor de kinderen, een atelier of een serre waar u planten kunt kweken. Een aanbouw geeft uw woning in Hoofddorp meer waarde en een uitbouw kan ook nog eens worden gecombineerd met allerlei extra’s, zoals een groendak of zonnepanelen.

 

De Aanbouw Expert voor aanbouw woning Hoofddorp

 

Project07De Aanbouw Expert levert uw aanbouw in Hoofddorp, maar we zijn ook in andere steden werkzaam, zoals Utrecht en Rotterdam. Wij komen graag bij u thuis kijken en uw wensen bespreken. Het is ook mogelijk om via onze website plannen te maken voor de aanbouw en direct de kosten te laten berekenen. Door de benodigde gegevens in te vullen op de website krijgt u een prijsindicatie van de gewenste aanbouw in Hoofddorp. Maak vervolgens een afspraak om de plannen en de kosten met ons te bespreken; ook kijken wij of er extra kosten bij kunnen komen, zoals heikosten.

In veel gevallen heeft u tegenwoordig geen vergunning meer nodig voor het plaatsen van een aanbouw of uitbouw; u mag tot wel 4 meter vrij bouwen. Heeft u toch een vergunning nodig voor uw uitbouw in Hoofddorp? Dan helpen we u graag om de benodigde vergunning aan te vragen.

 

Een uitbouw, aanbouw of serre in Hoofddorp

De-Aanbouw-Expert-11Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een aanbouw of uitbouw van de woning in Hoofddorp. De Aanbouw Expert adviseert u over alle aspecten van de aanbouw en helpt bij de keuze van materialen. Wilt een combinatie van materialen, zoals zijwanden van hout en een glazen dak en voorzijde? Misschien wilt u liever metselwerk combineren met glas of een bijzonder ontwerp laten maken voor de aanbouw in Hoofddorp? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button