De Aanbouwexpert in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een aanbouw voor uw huis in Hoofddorp ga dan naar de Aanbouw Expert voor een ruime keus uit verschillende modellen. Kies uit een standaard uitbouw of een moderne uitbouw, een dakkapel of een uitbouw volledig op maat gemaakt. Op de uitgebreide website van de Aanbouw Expert vindt u veel informatie en voorbeelden van verschillende modellen aanbouw voor de woning en dakkapellen of serres. Met een aanbouw krijgt u er veel extra ruimte bij voor bijvoorbeeld een extra werkkamer, een speelkamer voor de kinderen, een atelier of een serre waar u planten kunt kweken. Een aanbouw geeft uw woning in Hoofddorp meer waarde en een uitbouw kan ook nog worden gecombineerd met allerlei extra’s zoals een groendak of zonnepanelen.

 

De Aanbouw Expert voor aanbouw woning Hoofddorp

 

Project07De Aanbouw Expert levert uw aanbouw in Hoofddorp maar ook in andere steden zoals Utrecht en Rotterdam en ook in de kleinere steden komen wij graag een aanbouw of uitbouw plaatsen. Wij komen bij u thuis kijken en uw wensen bespreken. Het is ook mogelijk om eerst zelf via onze website plannen te maken voor de aanbouw en direct ook de kosten laten berekenen. Door de benodigde gegevens in te vullen op de website krijgt u een prijsindicatie van de gewenste aanbouw in Hoofddorp. Maak vervolgens een afspraak om de plannen en de daarmee gemoeide kosten met ons te bespreken. Ook kijken wij dan of er verborgen kosten zijn te verwachten zoals bijvoorbeeld heikosten. Gelukkig heeft u in veel gevallen geen vergunning meer nodig want u mag tot 4 meter vrij uitbouwen. Wij adviseren u niet alleen bij de keuze van de meest geschikte uitbouw voor de woning in Hoofddorp of in een andere plaats, wij helpen u ook bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

 

Een uitbouw, aanbouw of serre in Hoofddorp

 

De-Aanbouw-Expert-11Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een aanbouw of uitbouw van de woning. Een houten uitbouw, een uitbouw van glas zodat u een serre heeft of een dakkapel voor extra kamers boven. De Aanbouw Expert adviseert u over alle aspecten van de aanbouw en helpt bij de keuze van materialen. Wilt een combinatie van materialen zoals bijvoorbeeld zijwanden van hout en een glazen dak en voorzijde? Misschien wilt u liever metselwerk combineren met glas of een bijzonder ontwerp laten maken van de aanbouw in Hoofddorp. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij plaatsen onder meer ook een complete dakopbouw, zonnepanelen of lichtstraten in de woning. Onze diensten zijn beschikbaar in Hoofddorp en omgeving maar ook in de regio’s Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button