Prefab garage

Wilt u graag een garage laten zetten, maar niet te veel geld kwijt zijn? Dan kiest u voor een prefab garage! Een garage aan huis biedt heel veel voordelen. Zo heeft u natuurlijk een plek om de auto overdekt te zetten. Daarnaast biedt een garage ook heel veel extra opbergruimte, wat weer wat troep in huis kan schelen. U kunt uitstekend terecht bij De Aanbouw Expert voor het laten zetten van een prefab garage. Wij helpen u graag verder!

Een prefab garage van beton

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prefab garage van beton. Dat heeft verschillende voordelen, met als voornaamste dat deze in één geheel geleverd worden! Dat betekent dat u niet weken in de rommel en overlast zit; de garage wordt geplaatst en u kunt deze meteen in gebruik nemen. Doordat de betonnen prefab garages kant-en-klaar zijn, zijn ze ook een stuk goedkoper dan op locatie gebouwde garages. Ook bij prefab garages zijn verschillende afmetingen mogelijk; daar hoeft u dus geen concessies op te doen!

De-Aanbouw-Expert-4

Een prefab houten garage

Naast dat u kunt kiezen voor een prefab garage van beton, zijn ze er ook van hout. Over het algemeen zijn houten prefab garages ook weer wat goedkoper dan die van beton. Het is maar net wat u mooi vindt; wanneer u bijvoorbeeld een landelijke woning heeft, kan een houten garage een stuk mooier staan dan wanneer u een moderne, strakke woning heeft. Ook de prefab houten garages worden in één geheel geleverd en geplaatst, waardoor u direct van uw nieuwe garage gebruik kunt maken.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Een prefab garage van steen

Wanneer u kiest om een prefab garage van steen te laten plaatsen, krijgt dit een prachtige, authentieke uitstraling. De robuuste uitstraling van bakstenen, zorgt ervoor dat uw garage een stevige, maar klassieke indruk maakt. Een stenen garage is wat duurder dan een garage van bijvoorbeeld beton of hout, maar kan zeker prachtig staan bij uw woning.

garage prefab
garage

De prijs van een prefab garage

Maar hoeveel kost een prefab garage nu precies? Dat is natuurlijk altijd lastig te zeggen zonder uw wensen te weten. Prefab garages zijn een stuk goedkoper dan garages die op locatie gebouwd moeten worden, dus wanneer u kosten wilt besparen is de prefab garage al een goede keuze. Wanneer u precies wil weten hoeveel een prefab garage bij u gaat kosten, dan kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en wij geven dan een specifieke kostenraming zodat u weet waar u aan toe bent. 

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden

    Call Now Button