De Aanbouw Expert uit Dordrecht

De Aanbouw Expert, gevestigd in Den Haag, levert binnen heel Nederland elk soort aanbouw voor uw bedrijfspand of particuliere woning en dus ook bij u in Dordrecht. Wij kunnen geheel naar uw wensen en eisen een op maatgemaakte serre maken, een dakkapel of volledige dakopbouw plaatsen. Ook een nieuwe ruimte voor uw bedrijfspand behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u zeker zijn van een hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide service, dan kunt u het beste kiezen voor de expertise van de Aanbouw Expert. Wij geven daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op de hoofddraagconstructie, de beglazing en de dakbedekking. Op plafonds en wandsystemen geniet u van 5 jaar garantie.

 

Een aanbouw op elke etage van uw pand in Dordrecht

 

Project07De Aanbouw Expert kan op elke verdieping van uw pand in Dordrecht een aanbouw realiseren: denk bijvoorbeeld aan een aanbouw op de begane grond zoals een serre, een aanbouw op de 1e etage en zelfs een volledige dakopbouw op de tweede etage behoort tot de mogelijkheden.

Tegenwoordig heeft u voor een aanbouw doorgaans geen vergunning meer nodig. Mocht u toch een vergunning nodig hebben, dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan. U kunt bij ons kiezen voor een volledig op maat gemaakte aanbouw die helemaal aan uw wensen voldoet of uit één van de verschillende standaardmodellen die we uiteraard ook naar uw smaak kunnen aanpassen.

 

Een dakkapel of dakopbouw in Dordrecht

 

De-Aanbouw-Expert-11Als u kiest voor een dakopbouw, dan heeft u in één klap meer dan een derde aan extra leefruimte gerealiseerd. Ook een dakkapel geeft direct veel meer ruimte in uw huis. U krijgt daardoor één of twee extra kamers die u kunt gebruiken als slaapkamer of hobbyruimte. Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze werkwijze, over het aanvragen van vergunningen of het maken van een afspraak. Wij komen graag uw pand in Dordrecht bekijken en uw wensen bespreken.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button