De Aanbouw Expert uit Dordrecht

De Aanbouw Expert, gevestigd in Dordrecht, levert door heel Nederland elk soort aanbouw voor uw bedrijfspand of particuliere woning. Wij kunnen geheel volgens uw wensen en eisen op maat een serre maken of een praktijkruimte voor uw pand, maar ook een dakkapel of een volledige dakopbouw behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zeker zijn van een geweldige kwaliteit en uitgebreide service dan kunt u het beste kiezen voor de expertise van de Aanbouw Expert. Wij geven daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op de hoofddraagconstructie en op bijvoorbeeld de beglazing en de dakbedekking 10 jaar en op plafonds en wandsystemen 5 jaar garantie.

 

Een aanbouw op elke etage van uw pand

 

Project07De Aanbouw Expert kan op elke verdieping van uw pand in Dordrecht een aanbouw realiseren: een aanbouw op de begane grond zoals een serre; een aanbouw op de 1e etage en zelfs een volledige dakopbouw op de tweede etage behoort tot de mogelijkheden. Tegenwoordig heeft u voor een aanbouw vaak geen vergunning meer nodig. Mocht toch een vergunning nodig zijn dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan. Kies bij ons uit een aanbouw volledig naar uw wensen en op maat gemaakt of uit verschillende standaardmodellen die uiteraard ook aan uw wensen kunnen worden aangepast.

 

Een dakkapel of dakopbouw in Dordrecht

 

De-Aanbouw-Expert-11Als u kiest voor een dakopbouw dan heeft u in een klap bijna een derde meer leefruimte gerealiseerd. Ook een dakkapel geeft direct veel meer ruimte in uw huis. U krijgt daarmee één of twee extra kamers. Slaapkamers of een hobbyruimte of werkkamer bijvoorbeeld. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over werkwijzen, vergunningen of andere vragen heeft. Wij komen graag uw pand in Dordrecht bekijken en uw wensen bespreken.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button