Woonkamer uitbouw

 

Wilt u ook meer ruimte en licht in uw woonkamer? Dan is een uitbouw een goed idee. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een uitbouw. Welke uitbouw het beste bij uw wensen past, hangt af van de beschikbare ruimte en uw wensen op woongebied. De Aanbouw Expert is gespecialiseerd in het realiseren van uitbouwen. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw woondroom!

 

Waar moet u rekening mee houden?

Allereerst: de ruimte. Hoe veel ruimte heeft u om uit te bouwen? Wat zijn uw wensen? Is het doel van de aanbouw om meer ruimte in de woonkamer te krijgen, of wilt u de keuken bij het woongedeelte betrekken? Voordat u een uitbouw kunt laten maken moet u eerst controleren of dat hier een vergunning voor aangevraagd moet worden. Of dit voor u het geval is, hangt af van uw gemeente. Neem hiervoor ruim de tijd, want een aanvraag kan zes tot twaalf weken in beslag nemen.

Vervolgens dient u te kijken naar het materiaal voor de aanbouw. Welke materialen wilt u bestellen en wat is de levertijd hiervan? Het is aan te raden om niet te bezuinigen op bouwmaterialen, aangezien dit een investering is die nog vele jaren mee moet gaan. De ervaring leert dat men beter voor kwaliteit dan kwantiteit kan kiezen, als het gaat om de levensduur van materialen. Tot slot is het belangrijk om uw budget van tevoren te bepalen, en deze zo mogelijk niet te overschrijden. Zo kunt u goed voorbereid starten met uw aanbouw!

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Meer ruimte en licht met een uitbouw

  Met een uitbouw wordt meer ruimte in huis gecreëerd, doordat de oppervlakte van uw woonkamer wordt uitgebreid. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor een uitbouw. U kunt bijvoorbeeld met een uitbouw de woonkamer verruimen, maar ook de keuken bij de woonkamer betrekken. Het is ook mogelijk om een aanbouw over twee verdiepingen te laten maken. Bovendien geeft een aanbouw meerwaarde aan een woning. Mocht u uw woning dus in de toekomst willen verkopen, dan kan dit u uiteindelijk een hogere verkoopprijs opleveren.

   

  De kosten voor een uitbouw van een woonkamer

  De kosten van een aanbouw verschillen per situatie. Factoren die meewegen in het totale kostenplaatje zijn: de grootte van de uitbouw, welke materialen er gebruikt worden, de arbeidskosten voor het bouwen, en eventuele voorrijkosten. Wilt u precies weten wat de kosten voor een aanbouw voor u zouden zijn? Neem dan contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button