Recensie

 

Het beschrijven van uw persoonlijke ervaringen kan helpen andere mensen te kiezen voor een aanbouw. Neem een paar minuten om uw recensie te schrijven en klik op ‘Verzenden’ om ons uw beoordeling te sturen.

  Wat Daniël van der Voort van ons vindt

  Ik kan De Aanbouw expert zeker aanraden, ze zijn betrouwbaar, vakkundig en goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ook de samenwerking verliep uitstekend.

  Ook tijdens de bouw kon ik nog aanpassingen doorgeven, alles was bespreekbaar.
  Alle vaklui die door De Aanbouwexpert werden ingezet waren erg vriendelijk, netjes en vakkundig!

  Reviews

  Menno Landsmeer

  De aanbouw expert (DAE) heeft een stuk aangebouwd aan onze Jaren dertig woning. We hebben verschillende aannemers langs laten komen voor een offerte en overal kwam DEA als beste in de bus. We hadden tekeningen door een architect laten maken. Daardoor wist DEA precies wat ze moesten bouwen en wij precies wat we gingen krijgen. Zelf vond ik deze manier van werken erg prettig en DAE volgens mij ook. Voor het werk begon heeft Rob een planning afgegeven die ik erg optimistisch vond, maar hij heeft de planning gehaald, op een week na, die te wijten was aan de late levering van de achter pui waar DEA niets aan kon doen. De kwaliteit van het opgeleverde werk is uitstekend. Het enige minpuntje was de uitvoering van het staalwerk, dat was niet volgens tekening, maar dat is prima opgelost. Het oplossen een paar kleine rest puntjes verliep ook soepel. Ik heb DEA aangeraden aan een goede vriend en daar zijn ze nu aan de slag. Al met al zijn we erg tevreden over DEA.

  M. Nijsen

  Eind maart heeft Rob en zijn team een aanbouw bij ons geplaatst aan de achter kant van ons huis. We zijn er super blij mee. Het is geworden zoals we in gedachten hadden. De offerte was zeer goed opgesteld en ze gaven goed advies. Daardoor hebben we nu midden in het dak een grote lichtstraal zodat we meer licht in de aanbouw hebben. Ze werken erg netjes en ruimen alles op. Top service!!

  Marcel Hilboezen

  voorjaar 2016 hebben Rob en zijn team een aanbouw geplaatst aan de achterkant van ons huis. Wij hebben een zeer mooie hardhouten uitbouw met grote raampartijen gekregen. Vooraf kregen wij een scherpe offerte waarin heel duidelijk stond gespecificeerd hoe de kosten zijn opgebouwd. (geen verrassingen achteraf). De afwerking binnen was zeer keurig. Rob heeft ons ook nog geholpen met elektra aanleggen en een keuken plaatsen. Topservice! Al met al bleef het geheel binnen budget en tijd. Ook niet geheel onbelangrijk; ze maken geen bouwput van je huis en ruimen alles netjes op einde van de werkdag. De aanbouwexpert in een paar woorden; professionele nette vakmannen, oog voor detail en kwaliteit, scherp geprijsd, snelle oplevering.

  N. Albers

  Wij hebben in het voorjaar een stenen aanbouw met lichtstraat door de Aanbouwexpert laten realiseren. Ze hebben de werkzaamheden samen opgepakt met het herstel van een grote waterschade. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er is goed meegedacht over keuzes (bv verlichting, type schuifpui etc). De planning met afhankelijkheden voor andere uitvoerders (keuken, vloer) is precies behaald.

  Robbie

  Wij hebben nu echt een mooi aanbouw. Dankzij de aanbouw expert.

  Rudy de Bruin

  Super goed, vriendelijk en zeer vakkundig bedrijf. Aanbouw is door dit bedrijf zeer professioneel aan de achterzijde van ons huis geplaatst. Maken nergens een probleem van en altijd heldere afspraken. Zonder meer een aanrader als je je huis wil vergroten.

  Gerrit Heideveld

  Afgelopen zomer aanbouw laten plaatsen door de aanbouwexpert, een stenen aanbouw gedeeltelijk over een bestaande aanbouw, goede samenwerking, duidelijk wat de kosten zijn wat betreft extra werk wat we hebben laten doen, goed geholpen ondanks wat problemen door derden. Ze leveren net werk en goede afspraken mee te maken.

  Wilma en Marc (Leiderdorp)

  Vakwerk, volgens afspraak en zonder verborgen kosten. De Aanbouw Expert heeft in april/mei bij ons een aanbouw met lichtstraat geplaatst en alles binnen netjes afgewerkt (stucwerk, inbouwspotjes, designradiator en electra). De aanbouw sluit naadloos aan op het bestaande deel en de oude kozijnen zijn op ons verzoek netjes overgezet. Ook hebben zij ons toilet mooi gemoderniseerd.

  Fam van Haren

  Afgelopen herfst heeft De Aanbouw Expert bij ons een uitbouw geplaatst. Van te voren werd de planning van dag tot dag doorgenomen. De kosten van de nieuwe aanbouw viel onze ook mee. Deze planning werd zeer strak aangehouden waardoor binnen afgesproken termijn de uitbouw was geplaatst. Ik heb dit bij een eerdere verbouwing met een andere aannemer niet zo meegemaakt.

  Peter Arkesteijn

  Rob heeft een aanbouw bij mijn zus uitgevoerd en was erg tevreden, daarom heb ik Rob gevraagd om bij mij een muur te verwijderen en een stalen draagconstructie te plaatsen. Hij was de snelste met een prijs en de prijs was goed. Hij denkt goed mee en weet waar hij het over heeft. Planning was strak en op tijd. Qua tijden erg flexibel. Eindresultaat was erg goed. Later tijdens de verbouwing had ik met spoed iemand nodig om een paar kuub beton te storten in mijn gang en alles te bewapenen anders kon de stukadoor niet verder. Rob gebeld en heeft dit dezelfde week nog geregeld!! Kortom erg blij.

  Miro Zovko

  Voor onze uitbouw hebben we meerdere partijen langs laten komen maar ‘De aanbouw Expert’ kwam als de beste uit de bus o.b.v. ervaring, meedenken, strakke Plan van Aanpak, schappelijk bedrag, goede communicatie, en vooral een goed & vertrouwd gevoel. Rob en zijn ervaren team hebben binnen het afgesproken tijdspan de klus geklaard met een hoogwaardige afwerking. Bij voldoende flow aan koffie was niks te veel of te moeilijk voor het team van Rob. Dank voor alles, we zijn er hartstikke blij mee!!!

  Bel mij terug

  Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of neem direct zelf contact op: 070-7370335


   Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

   Offerte aanvragen

   Vraag gemakkelijk een offerte aan

    Uw keuze:

    Call Now Button