Een balkon uitbouwen

Of u nu een balkon heeft, of er graag één wil laten bouwen, bij De Aanbouw Expert kunnen we een balkon op maat maken, afgestemd op uw wensen. Er zijn veel verschillende soorten balkons, en een evenredig aantal soorten balkon uitbouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een(uitgebreid) balkon bij u thuis? Wij helpen u graag!

Balkon uitbouw: de voordelen

Een balkon zorgt voor een fijne buitenruimte en biedt meerwaarde voor een appartement of huis. Zeker wanneer u in een appartement woont en geen eigen tuin heeft, kan het fijn zijn om een balkon te hebben. Zo heeft u toch de mogelijkheid om even naar buiten te kunnen, zonder dat u gelijk uw appartement hoeft te verlaten. Voordelen van een balkon zijn: het hebben van meer ruimte, meer daglicht dat naar binnen komt door de extra deuren en/of ramen, een meerwaarde voor het appartement of huis en het meer kunnen genieten van de buitenomgeving. Andere voordelen zijn dat er meer plek is voor een groen ‘tuintje’, het feit dat u nu eindelijk kunt barbecueën (mocht u geen tuin hebben) en dat het ook extra veiligheid biedt doordat het een vluchtweg is. Daarnaast is een balkon ook gewoon erg mooi en een aanwinst voor uw woning. Kortom: reden genoeg om te investeren in een fraai balkon!

De-Aanbouw-Expert-30

Wilt u meer informatie ontvangen?

Volledig nieuw balkon laten bouwen of bestaand balkon vergroten

U kunt een bestaand balkon in oppervlakte vergroten of een geheel nieuw balkon laten bouwen. Wanneer u hiermee aan de slag gaat, dient u eerst een vergunning voor de (uit)bouw aan te vragen. U kunt bijvoorbeeld een loggia (inpandig balkon) laten maken of een Frans balkon. Een ruim balkon, wat plaats biedt aan minimaal 4 mensen behoort natuurlijk ook tot de opties. Het laten uitbreiden van een bestaand balkon is overigens goedkoper dan het op maat laten maken van een geheel nieuw balkon.

Project01
De-Aanbouw-Expert-8

De kosten voor het uitbouwen van een balkon

De kosten zijn afhankelijk van het soort constructie dat u wilt maken. Vaak start dit lager en loopt dit op naarmate de constructie ingewikkelder wordt, of als u gebruik wilt maken van een luxere afwerking. Het maakt ook uit of u uw balkon wilt uitbouwen, of dat u een volledig nieuw balkon wilt laten maken. Een bestaand balkon uitbreiden is goedkoper dan het laten maken van een heel nieuw balkon. Keuzes zoals een extra glazen schuifpui of zeer luxe hekwerk kan ook veel met de prijs doen. Het is dus afhankelijk van uw wensen wat de kosten hiervoor zullen bedragen.

Een prefab beton balkon

Wanneer u ervoor kiest om een prefab balkon te laten plaatsen, is een prefab beton balkon verreweg de meest logische optie. Een dergelijk balkon wordt makkelijk geplaatst, is netjes en is laag in onderhoud. Met een prefab balkonplaat kunnen we het prefab balkon snel en gemakkelijk voor u plaatsen, waardoor u snel kunt genieten van uw balkon.

Vraag een offerte aan

Wilt u zeker weten wat het totale kostenplaatje gaat worden? Vraag dan een offerte aan voor uw nieuwe balkon. U kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen.

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden

    Call Now Button