Serre of dakkapel in Enschede

Extra woonruimte in uw pand in Enschede creëert u eenvoudig door het laten plaatsen van een dakkapel of het laten uit bouwen van de woning op de begane grond. De Aanbouw Expert uit Den Haag komt in heel Nederland voor elke soort aanbouw aan de woning. Wij komen dan ook graag naar Enschede om uw verbouwingsplannen te bespreken en te adviseren en informeren over de mogelijkheden. Wij hebben ervaring met het plaatsen van elk soort aanbouw, hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en bij ons krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Neem gerust vrijblijvend contact met contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een aanbouw aan de woning in Enschede.

Verschillende mogelijkheden voor een aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-15Als u meer leefruimte of werkruimte wilt creëren in uw pand in Enschede dan zijn daartoe verschillende mogelijkheden. De keuze voor de soort aanbouw hangt uiteraard af van de bestemming van de nieuwe ruimte. U kunt ervoor kiezen om met living te vergroten maar ook om een serre aan te laten bouwen. Of een losse schuur in de tuin of een extra ruimte die kan worden benut als praktijkruimte. Op de 1e etage kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een balkon of dakterras en op de top verdieping is het plaatsen van een dakkapel of een volledige dakopbouw een mogelijkheid.

Vergunningen en garantie

De-Aanbouw-Expert-11
De Aanbouw Expert is u graag van dienst bij het aanvragen van de benodigde vergunningen voor uw verbouwing. Er is tegenwoordig veel meer toegestaan op het gebied van aanbouwen en uitbouwen dan vroeger omdat de voorwaarden om zonder vergunning te bouwen flink zijn verruimd. De Aanbouw Expert geeft een ruime garantie op de aanbouw van een pand in Enschede. De garantie varieert van 3 jaar op gas en waterleiding tot 5 jaar op onder meer stukadoorswerk en 25 jaar op de hoofddraagconstructie.

offerte-knop-aanbouwexpert