Prefab aanbouw woning

Heeft u er weleens aan gedacht om uw woning uit te breiden, maar ziet u op tegen de wekenlange troep? Dan is prefab bouwen de oplossing! Binnen drie dagen is de aanbouw geplaatst. Veel mensen denken bij prefab bouwen meteen dat alles standaard is en dat u weinig keuze heeft, maar ook bij prefab is er heel veel mogelijk. Een prefab aanbouw geplaatst aan uw woning tegen scherpe prijzen? Bekijk de kosten, de voordelen en mogelijkheden. U vindt de Aanbouwexpert door heel Nederland.

Duurzaam

Door uw aanbouw efficiënt en doordacht te bouwen, kunnen wij zuiniger omgaan met materialen, sneller bouwen en een hogere kwaliteit leveren

Levenslange funderingen

Doordat de funderingen van De Aanbouw Expert niet van staal zijn gemaakt gaan ze levenslang mee

Maatwerk

Wij denken met u mee en kijken naar uw behoeften. Als Prefab niet bij uw wensen past kijken wij verder met maatwerk oplossingen

Voordelen van Prefab

Prefab bouwen heeft zeker voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen. Ten eerste is de periode dat er gewerkt wordt rondom het huis een stuk korter. Daarbij komt dat een prefab aanbouw voordeliger is dan casco. Een prefab aanbouw wordt namelijk al in de fabriek geproduceerd, waarna deze naar uw woning gebracht wordt en dus alleen nog maar geïnstalleerd moet worden. Dit scheelt een hoop tijd en geld, waardoor u dus goedkoper uit bent. Een prefab aanbouw is dus goedkoop en makkelijk geplaatst.

Ook veranderingen aan een prefab uitbouw kunnen gemakkelijker worden gedaan dan aan een uitbouw die op de traditionele manier is gebouwd. Extra ruimte aan een woning geeft niet alleen meerwaarde aan het woongenot, het zorgt ook voor een hogere waarde van het huis. Een prefab aanbouw is verder misschien minder uitgebreid dan een op maat gemaakte uitbouw, maar bij een prefab aanbouw is nog steeds heel veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een prefab aanbouw met verdieping laten plaatsen.

Vraag gemakkelijk een offerte aan

  Uw keuze:

  Onze werkwijze in het kort

  1. U krijgt een offerte op maat
  2. Na goedkeuring van de offerte starten wij gelijk met de werkzaamheden
  3. Wij plannen alles samen met u door
  4. Wij bouwen bij u thuis of in de fabriek
  5. Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast
  6. Wij werken alles netjes af en ruimen op.

  Wat Daniël van der Voort van ons vindt

  Ik kan De Aanbouw expert zeker aanraden, ze zijn betrouwbaar, vakkundig en goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ook de samenwerking verliep uitstekend.

  Ook tijdens de bouw kon ik nog aanpassingen doorgeven, alles was bespreekbaar.
  Alle vaklui die door De Aanbouwexpert werden ingezet waren erg vriendelijk, netjes en vakkundig!

  Wat kost een aanbouw? Bereken zelf de kosten!

  Naar welk soort prefab aanbouw bent u opzoek?

  Er is enorm veel mogelijk wanneer u kiest voor een prefab aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een erker of een balkon. Dit is natuurlijk ook mogelijk met verschillende materialen, denk bijvoorbeeld aan een prefab houtskelet aanbouw, of juist een prefab beton aanbouw. Een prefab aanbouw met hout heeft vaak meer karakter, waar een prefab beton aanbouw vaak wat meer stevigheid biedt. Er zijn nog veel meer vormen voor een aanbouw aan uw huis in prefab. De meeste voorkomende vormen van (prefab) aanbouw staan onderstaande toegelicht. Het gaat hierbij om prefab of reguliere bouw.

  Bekijk onze waardering op WWWAAR.NL

  Kosten Prefab aanbouw

  Om een indruk te krijgen van de kosten van een aanbouw, geven we een indicatie van prijzen per afmeting. De prijzen van een aanbouw, wisselen enorm. Zo is een prefab aanbouw goedkoop, maar is de prijs ook afhankelijk van het formaat en het materiaal dat gebruikt wordt. Gemiddelde kosten voor aanbouw (breedte x lengte) zijn als volgt:

   

  2 x 2 meter € 33.500
  3 x 2 meter € 37.500
  4 x 2 meter € 40.500
  5 x 2 meter € 45.500
  6 x 2 meter € 48.500

   

  Houd er wel rekening mee, dat ook bij een prefab aanbouw eerst gekeken moet worden hoe sterk de fundering moet zijn. In sommige gebieden zal moeten worden geheid, dit brengt extra kosten met zich mee. Voor meer prijzen kijk hier.

  Vraag gemakkelijk een offerte aan

   Uw keuze:

   Heeft u specifieke wensen voor uw aanbouw? De Aanbouw Expert levert maatwerk

   Call Now Button