Prefab schuurwoning

Een prefab schuurwoning wordt ook wel een ‘barn house’ genoemd. Dit soort woning heeft een heel specifiek uiterlijk, wat is afgeleid van de allereerste nederzettingen in ons land. De huizen hebben het uiterlijk van een boerderij, waarbij de daken bijna tot aan de grond lopen. Barn houses, oftewel prefab schuurwoningen, winnen steeds meer aan populariteit en kunnen in veel verschillende kleuren en opstellingen geplaatst worden.

Duurzame prefab schuurwoning laten bouwen

Een prefab schuurwoning is duurzaam doordat er ecologische materialen gebruikt worden voor de bouw. Denk bijvoorbeeld maar een een prefab houtskelet en natuurlijk isolatiemateriaal zoals steenwol of cellulose. Door het toepassen van deze materialen woont u niet alleen heel comfortabel in uw prefab woning; u kiest tevens voor een duurzame woning. In deze lijn is het natuurlijk ook mogelijk om uw prefab schuurwoning te laten voorzien van zonnepanelen, dubbel glas en eventueel een water- en/of luchtpomp om uw woning helemaal te verduurzamen. Hoe u uw prefab schuurwoning ook wilt inrichten, bij de Aanbouw Expert kunnen wij uw ideale woning voor u realiseren!

isosystemsfactory-8-of-9-1349x900

Wilt u meer informatie? Lees hier meer over prefab!

Vrije keuze in ontwerp en materialen

Een barn house wordt traditioneel in hout uitgevoerd,maar het is ook mogelijk om andere materialen voor uw schuurwoning te gebruiken. Het voordeel van een houtskelet in een schuurwoning is dat de bouw van uw woning volledig vrij ingedeeld kan worden en uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld een dakkapel, dakramen of extra ramen. Het is daarnaast tevens mogelijk dat een schuurwoning in de breedte, lengte of hoogte uitgebreid wordt of dat er gekozen wordt voor een aansluitende veranda.

De_Aanbouw_expert_Prefab_1
Oss,110919 - Foto Ruben Meijerink / APA FOTO
Foto’s in opdracht Kingspan. Project Horzak te Oss.Wandpanelen en Dakpanelen (110919)

Aanbouw, uitbouw tot opbouw. Prefab tot Maatwerk. Door heel Nederland!

Prijzen voor prefab schuurwoningen; wat zijn de kosten?

Heeft u interesse in een prefab schuurwoning, dan bent u vast benieuwd naar de prijzen van deze woningen. Vooraf een prijs vaststellen is lastig aangezien een prefab schuurwoning altijd wordt gemaakt op basis van uw wensen. Om deze reden is het belangrijk dat u weet wat u wilt qua ontwerp en materialen, om de prijs vast te kunnen stellen. Ook de grootte van de woning heeft invloed op de totaalprijs. Wilt u dus weten wat de prijzen voor verschillende soorten prefab schuurwoningen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden

    Call Now Button