Bouwpartners door heel Nederland

De Aanbouw Expert en Kingspan TEC zijn opzoek naar bouwpartners door heel Nederland die hun prefab aanbouw systeem kunnen gaan plaatsen. Kingspan heeft een goed geïsoleerde bouw systeem, dat bestaat uit constructief isolerende sandwichpanelen met een kern van Polyurethaan. De elementen zijn dun maar zeer stevig en maken het mogelijk om in slechts enkele dagen de basis voor een energiezuinige woning te realiseren.

Bent uw geïnteresseerd om meer werk te ontvangen met dit bouw systeem zie de voordelen bij het aansluiten bij ons netwerk.

  • 1-goed prefab bouwsysteem van Kingspan
  • 2-rekentool waarmee je snel en eenvoudig offertes kunt opstellen voor je klanten.
  • 3-leeds -gekwalificeerde projecten
  • 4-keurmerk aanbouwgarant geeft vertrouw aan klant dat je vakkundig aannemer bent en met het beste materiaal werkt
  • 5-referenties – wanneer de verbouwing gereed is kan de klant een revue achterlaten

Wanneer de aanbouw opdracht binnengehaald is dan help de aanbouw expert uw met het bouwsysteem uit te werken. Dit bouwsysteem wordt dan opmaat gemaakt om makkelijk bij de klant te monteren.

De Aanbouw Expert u helpt bij het uitwerken van het bouwsysteem wanneer u een aanbouwopdracht heeft binnengehaald. Dit betekent dat ze samen met u werken om het bouwsysteem op maat te maken voor uw specifieke project, zodat het gemakkelijk bij de klant kan worden gemonteerd. Het hebben van een op maat gemaakt bouwsysteem betekent dat het beter zal passen bij de specifieke behoeften van uw klant en dat het de efficiëntie en nauwkeurigheid van het bouwproces kan verbeteren. Bovendien kan het werken met De Aanbouw Expert u helpen bij het maximaliseren van de voordelen van het Kingspan-systeem en kan het u ook helpen bij het verminderen van de bouwkosten en de bouwtijd.

Meer informatie neem contact op met info@deaanbouwexpert.nl

Call Now Button