Meer leefruimte in uw pand dankzij een aanbouw in Zoetermeer

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw woning in Zoetermeer dan kunt u overwegen om een uitbouw aan de woning te laten realiseren. Een aanbouw in Zoetermeer kan worden gerealiseerd op de begane grond maar ook op de 1e etage of tweede etage van uw pand. Een extra slaapkamer of hobbykamer of een gezellige serre of een uitbouw van living bijvoorbeeld. Ook een bijkeuken of een losse schuur kan uw leefruimte aanzienlijk vergroten. Op eerste etage kan bijvoorbeeld een dakterras worden gerealiseerd en op de topetage een dakkapel of dakopbouw.

 

De Aanbouw Expert: voor uitbouw en aanbouw aan uw woning of pand in Zoetermeer

 

Ñ

De Aanbouw Expert uit Den Haag is gespecialiseerd in alle soorten aanbouw voor uw pand in Zoetermeer. Wij verzorgen graag kleine renovaties maar ook grote verbouwingen of een geheel nieuwe aanbouw aan uw pand in Zoetermeer. U kunt bij ons kiezen uit verschillende standaard modellen voor een uitbouw, maar ook kiezen voor een uitbouw geheel afgestemd op uw wensen en eisen. Wij komen graag vrijblijvend naar Zoetermeer om uw pand te bekijken en samen met u te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Bel ons gerust voor informatie over tarieven of laat een kostenspecificatie maken.

Vergunningen en garantie voor uitbouw en aanbouw in Zoetermeer

 

De-Aanbouw-Expert-8Tegenwoordig is voor veel soorten uitbouw aan de woning geen vergunning meer nodig. Zo kunt u vrijwel altijd zonder problemen en dakkapel laten plaatsen en ook een uitbouw van de living behoort doorgaans tot de mogelijkheden zonder dat u daarvoor een vergunning hoeft aan te vragen. Mocht toch een vergunning nodig zijn, dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan. De Aanbouw Expert uit Den Haag geeft ruime garanties op door haar uitgevoerde werkzaamheden. Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u in Zoetermeer. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button