Woning in Tilburg uitbouwen

Wilt u meer leefruimte in uw woning in Tilburg dan kunt u de Aanbouw Expert inschakelen voor het realiseren van onder meer een serre, een extra kamer op de begane grond, een dakterras inclusief extra kamer op de 1e etage of een dakkapel cq dakopbouw op de bovenste verdieping van uw pand in Tilburg. U ziet, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor een aanbouw aan de woning. De Aanbouw Expert heeft een jarenlange ervaring met alle soorten aanbouwen en kan u uitgebreid adviseren en informeren over welke optie voor u het beste is. Wij weten alles over vergunningsvrij bouwen en het aanvragen van vergunningen mocht dit nodig zijn.

Een model aanbouw of een aanbouw op maat

 

De-Aanbouw-Expert-15De Aanbouw Expert heeft verschillende modellen aanbouw in het pakket waaruit u kunt kiezen en die ook kunnen worden aangepast aan uw wensen. Of kies voor een bijzonder model aanbouw zoals bijvoorbeeld een extra ruimte met wanden van glas of een extra ruimte op de 1e etage met daarop zonnepanelen of een groendak. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden als u een aanbouw in Tilburg wilt laten realiseren. Een aanbouw volledig op maat gemaakt die helemaal voldoet aan alle eisen en wensen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Werken aan huis

De-Aanbouw-Expert-11
Tegenwoordig zijn er steeds meer zzp-ers die werken aan huis. Zeker als het bedrijf wat groter wordt is het fijn om een eigen goede werkruimte te hebben. Met een aanbouw aan de woning bent u nog steeds thuis maar toch enigszins gescheiden van het privé gedeelte. Dat kan bijzonder prettig zijn als u klanten of patiënten ontvangt of gewoon een stuk rust wilt om te kunnen werken. Neem gerust contact neem gerust contact op met de Aanbouw Expert als u overweegt een aanbouw te laten realiseren aan uw pand in Tilburg. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button