Aanbouw modellen

Aanbouw | Model Di Basi

Een aanbouw zoals iedereen wel kent. Twee wanden, een gevel en een dak. Alleen bij de Aanbouw Expert een stuk beter. Een duurzame hoog geïsoleerde constructie met opties voor dakramen en een groendak en natuurlijk veel variatiemogelijkheden voor de achtergevel.

Aanbouw | Model Obliquo

Een aanbouw met een schuin dak? Ja het kan, alleen bij de Aanbouw Expert. Het dak loopt schuin op richting de tuin. Hierdoor krijg u meer lichtinval en meer uitzicht. Het dak is optioneel af te werken met een lichtstraat, daklichten en een groendak. De wanden kunnen worden afgewerkt met houten rabatdelen, metselwerk of met volkernplaten.

Aanbouw | Model Terrazza

Model Terrazza is een uniek en speciaal ontwerp van de Aanbouw Expert. Deze aanbouw zal ook uw nieuwe dakterras zijn! Het dakterras is toegankelijk via uw woning en vanuit uw tuin. U heeft de mogelijkheid extra te isoleren met een grasdak en dakramen aan te brengen. De wanden kunnen worden afgewerkt met houten rabatdelen, metselwerk of met volkernplaten.

Aanbouw | Model Britanica

Model Britanica is een veel toegepast model in Groot-Brittannië. Dit Engelse model bestaat uit een houten constructie, voorzien van veel glas en mooie ambachtelijke detaillering. Veel licht en lekker warm in de winter omdat wij altijd op zijn minst HR++ glas toepassen. Dit model kan worden uitgevoerd met een plat dak of met een schuin dak.

Wilt u meer weten over één van onze aanbouw modellen? Neem dan contact met ons op!
Call Now Button