Uw pand vergroten met een aanbouw in Helmond

Wilt u meer leefruimte of werkruimte in uw pand in Helmond creëren, dan is de Aanbouw Expert uit Den Haag u hierbij graag van dienst. Kies bijvoorbeeld voor een aanbouw in Helmond. Wij kunnen u adviseren en informeren, wij vragen de benodigde vergunningen aan en wij realiseren al uw wensen als het gaat om een uitbouw aan de woning. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en leveren een prima service en een geweldige kwaliteit. U krijgt bij ons dan ook een ruime garantietermijn waarbij op de hoofddraagconstructie zelfs 10 jaar. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Met een uit- of aanbouw uw pand in Helmond vergroten op de begane grond

 

Ñ

Om de leefruimte of werkruimte te vergroten kunt u kiezen voor een aanbouw of uitbouw op de begane grond van uw woning in Helmond. Hiervoor zijn veel mogelijkheden variërend van een tuinkamer of serre tot een losse schuur, een bijkeuken, het vergroten van de living of het creëren van een geheel nieuwe extra werkkamer of hobbykamer. Indien u dit is ook het creëren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk. U heeft voor veel verschillende soorten uitbouwen geen vergunning meer nodig en mocht u wel een vergunning nodig hebben dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan. Of u nu een uitbouw of aanbouw wilt voor uw woning in Helmond, wij staan graag voor u klaar!

 

Een uitbouw of aanbouw in Helmond op de 1e of 2e etage

 

De-Aanbouw-Expert-8Uw pand in Helmond uitbouwen op de 1e etage behoort eveneens tot de mogelijkheden. Met een aanbouw in Helmond kunnen we uw slaapkamers vergroten of een dakterras realiseren. Het is mogelijk om het dakterras te voorzien van een trap zodat u het terras ook vanuit de tuin kunt bereiken. Wij verzorgen zonnepanelen, een groendak en kunnen op de tweede etage een dakkapel plaatsen of een volledige dakopbouw verzorgen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het vergroten van de woning in Helmond neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button