De Aanbouwexpert in Haarlem

Woont u in Haarlem en wilt u uw woning vergroten, meer woonoppervlak creëren of extra kamers maken? Kijk eens naar de vele mogelijkheden bij de Aanbouw Expert. U vindt op de website veel informatie over verschillende soorten aanbouw en uitbouw gemaakt van verschillende materialen en met mogelijkheden voor verschillende extra’s. Ook vindt u op de website aan handige tool om te berekenen hoeveel een aanbouw van uw woning in Haarlem gaat kosten zodat u de verschillende mogelijkheden kunt vergelijken. Natuurlijk komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte te maken. Aanbouw in Haarlem nodig? Ga naar de Aanbouw Expert voor een uitgebreid aanbod en concurrerende prijzen.

 

Mogelijkheden aanbouw Haarlem

 

Ñ

De mogelijkheden voor een aanbouw in Haarlem zijn heel uitgebreid. Een stenen aanbouw of uitbouw om uw woonkamer te vergroten, een serre, een dakkapel of een volledige dakopbouw bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat u bedenkt waarvoor de aanbouw van de woning gaat dienen. Wilt u een extra werkkamer of speelkamer voor de kinderen dan is een houten of stenen aanbouw een goede optie. Misschien wilt u een extra kamer voor creatieve doeleinden zoals tekenen, schilderen of handwerken. Een serre of glazen aanbouw is dan een goede keus in verband met de lichtinval. Een ander voordeel van een serre is de grote hoeveelheid extra zonlicht en daarmee warmte in uw huis. De energierekening zal een stuk lager uitvallen. Wilt u uw bovenverdieping uitbreiden met extra kamers dan kunt u kiezen voor een dakkapel of zelfs een volledige dakopbouw. Voor de meeste soorten aanbouw is tegenwoordig geen vergunning meer nodig. Mocht u toch een vergunning nodig hebben dan helpen wij u daarbij.

 

Extra’s en bijzondere aanbouw Haarlem

 

De-Aanbouw-Expert-8Een aanbouw met een schuin dak, een groendak, een uitbouw helemaal van glas of een serre met openslaande deuren? Alles is mogelijk bij de Aanbouw Expert. Wilt u uw huis in Haarlem vergroten dan kunt u ook kiezen voor een aanbouw met dakterras zodat u twee extra ruimtes creëert. Het terras is ook bereikbaar via de tuin. Kijk eens naar de vele modellen aanbouw bij de Aanbouw Expert en laat u inspireren of laat een ontwerp maken voor een aanbouw helemaal afgestemd op uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over mogelijkheden en prijzen of maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button