Woning in Gouda uitbouwen

Heeft u in verband met gezinsuitbreiding een extra slaapkamer nodig, dan kan de Aanbouw Expert uit Den Haag deze voor u realiseren. Met een extra kamer in huis heeft u veel mogelijkheden. Een extra slaapkamer kan een grote uitkomst zijn, maar een extra kamer kan ook dienen als hobbykamer, als atelier of als werkkamer voor uzelf. Een aanbouw in Gouda is dan perfect. U kunt bij de Aanbouw Expert kiezen uit verschillende modellen voor een uitbouw maar ook een uitbouw volledig op maat en naar uw wensen laten maken.

 

Verschillende soorten uitbouw en aanbouw voor uw woning in Gouda

 

U kunt uw woning in Gouda op veel verschillende manieren laten uitbouwen. Daarbij kunt u natuurlijk ook kiezen voor een aanbouw in Gouda. Op de begane grond kunt u een serre of tuinkamer laten maken maar ook een uitbouw van de living behoort tot de mogelijkheden. Ook een bijkeuken en een grote aanwinst. Wat dacht u van een balkon op de 1e etage dat u zowel vanuit uw slaapkamer als vanuit de tuin kunt bereiken? U kunt ook kiezen voor een dakterras met zonnepanelen of met een ‘groen’ dak. Op de tweede etage is het plaatsen van een dakkapel en veel gevraagde uitbouw. Wilt u uw woning in Gouda echt flink uitbouwen dan is een volledige dakopbouw misschien iets voor u. Met een volledige dakopbouw realiseert u in één klap wel 33% meer woonruimte. U kunt ook kiezen voor een aanbouw aan huis voor uw woning in Gouda. Hierin heeft u ook veel mogelijkheden, doordat u zelf de grootte, materiaalkeuze en afwerking kunt kiezen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

 

De aanbouw Expert: dé specialist voor aanbouw en uitbouw in Gouda

 

De-Aanbouw-Expert-4De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag en bedient heel Nederland als het gaat om het uitbouwen van de woning of het bedrijfspand. Wij komen ook naar Gouda om uw wensen op het gebied van het vergroten van de woning te realiseren. Wilt u meer informatie dan komen wij graag vrijblijvend naar Gouda om u persoonlijk te informeren. Bij de Aanbouw Expert staan service en kwaliteit voorop en krijgt u garantie op de door ons gemaakte aanbouw of uitbouw.
offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button