De woonruimte in Delft vergroten

U heeft een pand in Delft en wilt meer leefruimte creëren. Dit is mogelijk op elke verdieping van uw pand. Op de begane grond zijn uiteraard talloze mogelijkheden: een tuinkamer of serre, een extra kamer voor de kinderen, een vergroting van de living of een aparte praktijkruimte aan huis. De Aanbouw Expert uit Den Haag werkt in heel Nederland en komt ook in Delft voor het plaatsen van een losse schuur of het realiseren van een aanbouw. Wij verzorgen ook graag kleinere renovaties aan uw pand in Delft.

 

Meer mogelijkheden voor een verbouwing

 

Ñ

De overheid heeft enige tijd geleden de mogelijkheden om de woning te verbouwen verruimd zonder dat u daarvoor een vergunning nodig heeft. Was het eerst toegestaan tot maximaal twee en halve meter uit te bouwen momenteel is deze uitbouw mogelijkheid opgerekt tot 4 meter. Ook bouwen in de hoogte is verruimd. De Aanbouw Expert uit Den Haag weet precies aan welke eisen u moet voldoen om zonder vergunning te mogen bouwen. Heeft u grootste plannen voor een verbouwing waarvoor wel een vergunning nodig is, dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan.

Garantie op uw aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-8Bij de Aanbouw Expert staan service en kwaliteit voorop. Wij geven dan ook garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Op de hoofddraagconstructie geven bij 10 jaar garantie en op de beglazing en dakbedekking 10 jaar. Op andere onderdelen van de verbouwing zoals bijvoorbeeld stukadoorswerk geven bij 5 jaar garantie en op gas- en waterleidingen 3 jaar. Overweegt u een aanbouw van een pand in Delft neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag naar Delft om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Uiteraard krijgt u altijd een gespecificeerde offerte op maat.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button