Aanbouw laten maken in Arnhem

Heeft u een pand in Arnhem in eigendom en wilt u meer woonruimte of werkruimte creëren dan kunt u een beroep doen op de expertise van de Aanbouw Expert uit Den Haag. Wij hebben een ruime ervaring met elk soort aanbouw en hebben en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons kiezen uit een aanbouw volledig op maat gemaakt of een aanbouw op basis van een van onze standaardmodellen. Kijk eens op de website van de Aanbouw Expert of neem contact met ons op voor persoonlijke een vrijblijvende informatie.

Een aanbouw op de begane grond

 

De-Aanbouw-Expert-15Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden voor het vergunning vrij uitbouwen van de woning in Arnhem dan voorheen. De Aanbouw Expert is altijd op de hoogte van de geldende wetgeving en wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een schuur of het uitbouwen van de living, het creëren van een serre of van een aparte praktijkruimte. Ook het maken van een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond is een veelgevraagde soort uitbouw. Wij maken graag voor u een uitgebreide kostenspecificatie en adviseren over materiaalkeuze.

 

Veel soorten aanbouw mogelijk

 

De-Aanbouw-Expert-17Wilt u in Arnhem en dakkapel of een volledige dakopbouw dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. De Aanbouw Expert verzorgt een groendak of zonnepanelen, een dakterras dat ook vanuit uw tuin bereikbaar is, een uitbouw met schuin dak en allerlei andere soorten uitbouw. Kies uit één van onze standaard modellen die variëren van eenvoudig tot luxe of laat een uitbouw heel op maat en volgens uw wensen maken. Wij komen vrijblijvend naar Arnhem om uw plannen te bespreken, u te informeren en te adviseren en een kostenberekening te maken.

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button