Aanbouw pand Apeldoorn

Een aanbouw voor uw woning of voor uw bedrijfspand kunt u met een gerust hart overlaten aan de Aanbouw Expert. De Aanbouw Expert is gevestigd in Den Haag realiseert door heel Nederland elk soort aanbouw of uitbouw aan de woning. U kunt kiezen uit standaard modellen die nog kunnen worden aangepast aan uw wensen of eisen. U kunt ook kiezen voor een aanbouw volledig op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Wij komen graag naar Apeldoorn om uw pand te bekijken en persoonlijk met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is onze komst geheel vrijblijvend.

 

Soorten aanbouw

 

Ñ

Een aanbouw kan op elke etage van uw woning worden gerealiseerd. Op de begane grond kunnen wij veel extra leefruimte realiseren in de vorm van een serre, een uitbouw van de living, een losse schuur of het realiseren van een bijkeuken die aan uw keuken vast zit. Op de 1e etage kan vaak een balkon of dakterras worden gerealiseerd of is het mogelijk een of meer slaapkamers uit te bouwen bijvoorbeeld met een erker. Beschikt u over een zolder in uw pand in Apeldoorn dan geeft het plaatsen van een dakkapel de mogelijkheid voor het realiseren van een of meer extra slaapkamers. U kunt voor al deze soorten aanbouw en nog vele andere mogelijkheden contact opnemen met de Aanbouw Expert voor meer informatie en advies.

Hoe zit het met vergunningen

 

De-Aanbouw-Expert-8Op het gebied van vergunningen kunnen wij u goed adviseren. Wij weten precies aan welke voorwaarden uw verbouwingsplannen moeten voldoen om bijvoorbeeld zonder vergunning te mogen bouwen. De voorwaarden om te mogen bouwen zonder vergunning zijn enige tijd geleden flink verruimd. Mocht u toch een vergunning nodig hebben voor de verbouwing in Apeldoorn dan helpen wij u graag bij het aanvragen daarvan.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button