Aanbouw realiseren in Amersfoort

Wat voor soort aanbouw u aan uw pand in Amersfoort ook wilt laten bouwen, de Aanbouw Expert uit Den Haag realiseert deze graag voor u. Een aanbouw op de begane grond zoals bijvoorbeeld een serre of tuinkamer, een slaapkamer op zolder of een dakterras op de 1e etage. Wij plaatsen een dakkapel of een complete dakopbouw. Wij adviseren u graag vrijblijvend en wij komen naar Amersfoort om u persoonlijk te woord te staan en uw pand te bekijken. Neem gerust contact op met de Aanbouw Expert voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven voor een aanbouw aan de woning in Amersfoort.

 

Garantie en vergunning

 

Ñ

Bij de Aanbouw Expert kunt u terecht voor uitgebreide informatie over vergunningen en vergunning vrij bouwen. Wij zijn altijd op de hoogte van de geldende regelgeving en kunnen u vertellen welke mogelijkheden u heeft voor uw pand in Amersfoort als het gaat om een uitbouw. U kunt bij ons rekenen op hoge kwaliteit een uitgebreide service en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij geven een garantie die varieert van 3 jaar op onder meer gas en waterleidingen tot 5 jaar voor plafond en wandsystemen 10 jaar voor dakbedekkingen en beglazing en 10 jaar garantie op de hoofddraagconstructie.

 

Model aanbouw of aanbouw op maat

 

De-Aanbouw-Expert-8De mogelijkheden voor een uitbouw of aanbouw aan de woning in Amersfoort zijn bijzonder groot. Met een aanbouw op maat heeft u exact een vergroting van de woningbouw en op de manier zoals u dat wilt. Een aanbouw volledig gemaakt van hout of een aanbouw gemaakt van glas en vele andere mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor een van de modellen voor een aanbouw die uiteraard nog zijn aan te passen aan uw wensen en eisen. Maak een vrijblijvende afspraak met de Aanbouw Expert als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor de uitbreiding van de leefruimte en werkruimte in Amersfoort.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button