Uw huis in Alkmaar uitbouwen

Het is fijn om meer leefruimte te creëren in uw woning in Alkmaar. Misschien wilt u graag een extra werkkamer voor u zelf of een speelkamer voor de kinderen. Bij gezinsuitbreiding is een extra slaapkamer vaak een rust en ook als u een hobby heeft zoals kleding maken of muziek maken is een extra kamer bijzonder prettig. De Aanbouw Expert realiseert door heel Nederland elk soort aanbouw en komt ook naar Alkmaar om uw plannen te bespreken en te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en uitgebreide informatie.

 

Een aanbouw is op elke verdieping mogelijk

 

Ñ

Op de tweede verdieping kunt u een dakkapel of zelfs een volledige dakopbouw laten maken. Met een dakkapel creëert u eenvoudig een of twee extra slaapkamers op zolder. Met een volledige dakopbouw kunt u wel 33% extra woonruimte creëren. U kunt uw pand in Alkmaar ook op de 1e etage uitbouwen, bijvoorbeeld met een dakterras of met een groendak waarop ook zonnepanelen zijn. Het is mogelijk om uw dakterras zo te situeren dat u deze kunt bereiken via de tuin maar ook via uw kamer op de 1e etage. Op de begane grond is met uw pand in Alkmaar heel veel mogelijk: een extra werkruimte, een praktijkruimte, een serre, een vergroting van de living of een losstaande ruimte zoals bijvoorbeeld een schuur.

Wanneer is een vergunning nodig voor de aanbouw

 

De-Aanbouw-Expert-8De overheid heeft enige tijd geleden de mogelijkheden om vergunning vrij een pand uit te bouwen flink verruimd. De Aanbouw is voortdurend op de hoogte van geldende wetgeving op dit gebied. Wij kunnen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een aanbouw zonder vergunning. Wilt u een aanbouw in Alkmaar laten realiseren waarvoor wel een vergunning nodig is, dan kunnen wij u bij de aanvraag van de vergunning van dienst zijn. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over vergunningen en mogelijkheden voor vergunning vrij uitbouwen van de woning in Alkmaar. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button