Dit zijn de mogelijkheden van een carport laten plaatsen

Een carport is een fijne overkapping waar u uw auto en andere voertuigen onder kunt plaatsen. Zo staat uw auto beschut tegen het weer en kunt u ook wanneer het regent, droog uit de auto stappen. Het is dan ook hartstikke fijn om een overkapping aan of bij uw woning te hebben. Denkt u erover om een carport overkapping te laten plaatsen? In dit blog vertellen we u over een paar van de mogelijkheden.

WILT U MEER INFORMATIE?

De voordelen van een carport

Een carport laten plaatsen hoeft niet lang te duren, wij van De Aanbouw Expert hebben deze zo voor u gezet. Er zitten ook behoorlijk wat voordelen aan het laten plaatsen van een carport. Hieronder sommen we er een paar voor u op.

 • Uw auto staat altijd droog. Zo wordt deze minder snel vies en raakt deze minder snel beschadigd bij bijvoorbeeld harde wind. U hoeft zo ook niet in de regen te staan als u naar uw auto toe moet.
 • Omdat de auto beschut staat en zo dus minder koud zal worden, hoeft u in de winter minder snel te krabben. In de zomer wordt uw auto een stuk minder warm. 
 • Een carport is ook geschikt voor andere voertuigen, zoals een fiets, een motor of een scooter. Het is ook de perfecte plek om bijvoorbeeld de afvalcontainers onder te plaatsen.
carport
carport_1

Een houten carport laten plaatsen

Een carport kan natuurlijk van verschillende materialen gemaakt worden. Het is echter het meest populair om een carport van hout te laten maken. Een houten carport staat rustiek aan het huis. U kunt daarbij natuurlijk wel een ander materiaal kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een doorzichtig kunststoffen dak kiezen. Dat zorgt ervoor dat het wel goed licht blijft onder de carport, waardoor u altijd alles goed kunt zien. 

Andere materialen waar u uw carport van kunt laten maken zijn bijvoorbeeld aluminium, staal en kunststof. Deze materialen zijn allemaal erg degelijk en wij weten dan ook precies hoe we hiermee een mooie carport in elkaar kunnen zetten. Wilt u meer dan gewoon een carport? Dan kunnen wij ook een garage voor u plaatsen.

BEKIJK ONZE AANBOUWOPTIES

Kies voor een tuinhuis met carport

Wanneer u een carport wilt laten plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om een tuinhuis met carport te plaatsen. Zeker wanneer de carport niet direct bij u aan huis komt te staan is dat erg handig. Dit zorgt er immers voor dat u ook bijvoorbeeld uw fiets in het tuinhuis kunt plaatsen en dat zo uw fiets ook droog blijft. Een tuinhuis is daarbij sowieso erg handig om te hebben, het zorgt voor extra opslag voor bijvoorbeeld tuinspullen.

Wat zijn carport prijzen?

Er is niet één standaard prijs voor een carport te geven, de prijs van uw carport hangt helemaal af van het soort carport dat u wilt hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor een prefab carport, dan is de carport een stuk goedkoper dan wanneer u deze op maat laat maken. Ook het materiaal heeft natuurlijk invloed. Zo is een houten carport bijvoorbeeld goedkoper dan een carport van kunststof.

  Uw keuze:

  Kies uw model:

  * verplichte velden  Call Now Button