fbpx
 

Prefab uitbouw

Met een prefab uitbouw kunt u gemakkelijk extra woonruimte creëren. Prefab betekent niet meer dan voorgefabriceerd. Dat betekent dat een prefab uitbouw nooit op maat gemaakt is, maar vooraf bij ons op de werkplaats gemaakt is en vervolgens aan uw huis gezet wordt. Waar het zetten van een traditionele uitbouw lang kan duren, is dat bij een prefab aanbouw zo gedaan omdat alles al gemaakt is. Vaak is het mogelijk om de prefab uitbouw in enkele dagen te zetten!

Prefab uitbouw: een goedkoper alternatief

Over het algemeen is een prefab uitbouw ook wat goedkoper dan een op maat gemaakte uitbouw. Dat is natuurlijk logisch; alles wordt bij ons al gemaakt en er wordt niets op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw woning voorzien van een goedkope uitbouw. Een prefab uitbouw heeft nog meer voordelen. Zo heeft u, en natuurlijk ook uw buren, minder overlast omdat de prefab uitbouw natuurlijk snel gezet kan worden. Daarnaast heeft onze prefab uitbouw een zeer hoge isolatiewaarde en is deze van uitstekende kwaliteit. Ook een prefab uitbouw zal voelen als deel van uw huis en biedt u een stuk meer woonruimte. Het verhoogt de waarde van uw woning en natuurlijk ook uw woongenot!

Wilt u meer informatie ontvangen?

Prefab uitbouw aan uw woning door De Aanbouw Expert

Zit u eraan te denken om een prefab uitbouw aan uw woning te laten zetten? Veel mensen zetten een prefab uitbouw aan hun woning om bijvoorbeeld de woonkamer te vergroten. Zo past er bijvoorbeeld een grote hoekbank in waar u veel mensen te gast kunt hebben! Of baalt u van een kleine keuken? Een prefab uitbouw aan de woning wordt ook vaak gebruikt om de keuken te vergroten! De Aanbouw Expert adviseert u graag en kan de gehele prefab uitbouw aan uw woning zetten. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!


Uw keuze:* verplichte velden

Call Now Button