Een serre aanbouwen aan de woning

Een serre is een aanbouw aan de woning van glas. Met een serre kunt u veel kanten op en een serre aanbouw heeft veel voordelen. U krijgt veel extra daglicht en zonlicht in de woning wat zorgt voor een hogere temperatuur in huis. Dit scheelt natuurlijk flink op de energiekosten. U kunt een serre gebruiken om heerlijk in te zitten lezen, naar de sterren te kijken of om mooie planten in te kweken. Een serre is ook geschikt als ontvangstruimte voor gasten of als atelier voor schilders of om te handwerken. Immers, met de natuurlijk lichtinval ziet u alles haarscherp. De Aanbouw Expert is een aanbouw specialist die u graag adviseert én werkt met concurrerende prijzen. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en u te adviseren bij uw keuze. Bij de Aanbouw Expert kiest u uit een groot aantal aanbouwen voor de woning waaronder ook serres.

 

Een glazen aanbouw of serre

 

De-Aanbouw-Expert-7Een glazen aanbouw, oftewel een serre bestaat grotendeels uit glas. Bij de Aanbouw Expert vindt u verschillende modellen of u kiest voor een speciaal ontwerp door een architect. Wij werken samen met architecten die u eveneens graag adviseren en voor concurrerende prijzen werken. Een glazen aanbouw kan worden gecombineerd met houten delen, metselwerk, schuifdeuren of met dichte zijwanden. U kunt bij de Aanbouw Expert ook terecht voor zonnepanelen waardoor u nog meer bespaart op uw energierekening. Levering is mogelijk in en om de grote steden zoals Den Haag, onze vestigingsplaats, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

De kosten van een serre

 

Bij het nemen van beslissingen spelen financiële zaken een belangrijke rol en wij zijn ons daarvan terdege
bewust. De-Aanbouw-Expert-24U vindt op de website van de Aanbouw expert dan ook een handige tool waarmee u de kosten van de aanbouw kunt berekenen. U kunt op die manier voordat u een afspraak met ons plant, al een goede indruk krijgen van de kosten die met de bouw van een serre zijn gemoeid. Tijdens een gesprek bij u thuis kunnen wij nagaan of de woning geschikt is voor de door u gekozen aanbouw of serre of dat er wellicht nog extra kosten moeten worden gemaakt. Aanbouwen en serres mogen tegenwoordig zonder vergunning worden gebouwd tot een maximale uitbouw van 4 meter. Indien vergunningen nodig zijn dan helpen wij u bij het verkrijgen daarvan.

 

offerte-knop-aanbouwexpert

Call Now Button