Prefab badkamer op maat laten maken

Een prefab badkamer op maat laten maken is niet alleen snel, maar ook nog eens heel efficiënt. Prefab sanitaire ruimtes en modulaire bouw gaan hand in hand samen, doordat een ruimte geheel naar wens samengesteld kunnen worden. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest.

Een prefab badkamer: snel, veilig en betrouwbaar

Een prefab badkamer wordt al op de bouwplaats in elkaar gezet. Doordat de productie van panelen al in de fabriek of op de bouwplaats is gebeurd, zijn de panelen snel aan elkaar te bevestigen. Een prefab badkamer is gebruiksklaar en kan direct na plaatsing in gebruik genomen worden. Bovendien is een kant-en-klare badkamer veilig, alle materialen zijn met uiterste zorg onder de beste omstandigheden geproduceerd, waardoor de kwaliteit van de prefab bouwmaterialen niet onderdoet voor die van nieuwbouw woningen. Is de prefab badkamer gebouwd, dan kan deze in zijn geheel (indien mogelijk) via de gevelopening naar binnen gebracht worden. Is dit niet mogelijk, dan kan de prefab badkamer ook in delen naar binnen gebracht worden, om vervolgens direct in elkaar gemonteerd te worden.

modern-minimalist-bathroom-gbc122ca3b_1280

Wilt u meer informatie? Lees hier meer over prefab!

Prefab badkamer unit op maat

Een badkamerunit die als prefab in elkaar wordt gezet, kan zowel in een particuliere woning als studentencomplex, hotel of zorginstelling worden geplaatst. Iedere afmeting en ieder ontwerp is mogelijk. Een goed uitgevoerde modulaire prefab badkamer unit is bovendien niet van een traditionele badkamer te onderscheiden. De kwaliteit wordt bij ieder project gewaarborgd, doordat modulaire badkamerunits altijd in de fabriek op kwaliteit gecontroleerd worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd bent van een badkamer van uitstekende kwaliteit.

bathroom-g0d7f1ef18_640
bathroom-g37cccc553_640

Aanbouw, uitbouw tot opbouw. Prefab tot Maatwerk. Door heel Nederland!

Prefab badkamer prijs

Een prefab badkamer wordt geheel naar uw wensen op maat gemaakt. Hierdoor is er dus geen standaardprijs voor een prefab badkamer. De prijs wordt namelijk beïnvloed door de materialen, architectuur, grootte van de badkamer en de gekozen afwerking. Heeft u een specifiek design voor ogen en wilt u hier graag een prijsopgave voor ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale badkamer!

    Uw keuze:

    Kies uw model:

    * verplichte velden

    Call Now Button